Sabtu, 26 Jun 2010

Kuantan Part 1

Entry basi..heheh dah lama terperam tapi tak sempat lagi nak postkan.Gelagat E-ein masa kami bermalam kat Kuantan otw balik ke Kluang(dari Kelantan) cuti sekolah lepas.

Masa mula2 sampai, terus menuju ke tingkap.Tgk swimming pool kat bawah
cuba tgk operator tepon tak bertauliah ni..siap amik pesanan lagi hihihi


"Yesss...hello may I help you??"


Night time = Playtime again...hehehe pakai dua lapis baju lagi..cejukkk..Joget2 depan tv..ewwaahhh!Ada budak kesangapan dan letih bermain sampai terbaring kat lantai


9 ulasan:

Izan Ishak berkata...

e-ein nih...sampai tergolek keletihan dia ye. cat mmg akan singgah kuantan ye kalau balik dari kelantan?

**perjalanan mmg jauh kan. baru2 nih pun hubby izan balik kelantan sbb tgk ayah sakit kat hosp tanah merah.

CatlinaFly berkata...

izan: pernah dah try straight je balik...masa umur e-ein 6 bulan, pastu sampai je kelantan dia kepenatan sampai nak demam.tu yang kami singgah kuantan kalau balik.Sebenarnye masa balik ke kelantan dari kluang baru2 ni, kami jalan straight juga, tapi e-ein mcm tu juga, cian kat dia kepenatan...itu yg otw balik singgah tido sana tu

Liza berkata...

comey masa ckp tepon. mcm tau2 jer...

Miss Q berkata...

Ya Ampun.. mata E-Ein ni kan.. macam mengantuk je sokmo! hihihi

Yg si QZ ni pulak, kalo dapat henpon.. lagak bercakap nye macam kontraktor tengah bincang projek beso! Terkedek-kedek ke hulu dan ke hilir..

Fazrea Productions... berkata...

hahaha... comel gambar dah besar dah sekarang... Dr. next time balik Kelantan singah lah kemaman.. buleh jumpa kami.. biasa weekend (Jumaat sabtu & ahad) kami mmg ada kat kedai keropok.. buleh bagi best price nyerr.. buleh belanja makan sata & otok2 hehehee.. call kami 019.953.8576 Fazly & Maria. Kedai Keropok Cap Mahkota.

CatlinaFly berkata...

liza: hehe dia memang suke main tepon dan hphone

CatlinaFly berkata...

miss Q: hihi memang leh geng la budak dua org ni..ampun ye qas..kami tak singgah that day..penat giler + e-ein meragam...

CatlinaFly berkata...

fazzrea: insya allah :) fareez pun dah besar :)..ingat lagi masa tu u lama tak online coz sibuk dgn baby :)

Emy Omar berkata...

anak saya pun kalau check in je sure meluru ke telefon dulu hihiihi memang kegemaran kot tu ye..
amboi keletihan betul tu..sampai terbaring kat carpet bdk kecik tu ye

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.