Selasa, 29 Jun 2010

Kuantan Part 2

Jenuh nak ngabihkan entry Kuantan ni hehehe...belum abis2 gak pastu ada selang seli dgn entry lain lak..Sejak sehari dua ni aku mcm malas sikit, biasanye kalau byk entry tertangguh, leh buat sampai 3 update sehari!Penyakit M mula datang dah ni...

Ok, jom abiskan sesi entry Kuantan ni...E-ein tgh tido kang dia bangun tak sempat update blog :).E-ein dah sihat dah, tak demam lagi,alhamdulillah...

Masa ni bersiap2 nak gi sarapan..
Mandi dulu...blurkan sikit, malu ah aunty2(dan anak2 lelaki aunties) sume tgk..hihi

Tunggu mama ambil baju....

Nampak tak ade little mek sibuk bersiap sikat rambut kat depan cermin?(abaikan kain batik aku tersadai dlm background tu, E-ein baru lepas main kain aku tu dia buat tudung kepala hehehe)

Breakfast:E-ein makan bubur nasi lauk ikan.Tak habis sebab buburnye cair sgt..nak makan nasi putih, tak ada, yg ada nasi goreng kampung..pedasshhh..kasi roti dan kuih pun dia takmo

Lepas sarapan tu aku bawak E-ein jalan-jalan kat lobi hotel, (turn Cg Fly makan),ada beberapa mek saleh yang geram kat E-ein duk say hi(E-ein kemain takut, peluk aku kuat2), agaknye sebab suka tgk E-ein pakai baju corak batik kot hehehe..

Otw balik Kluang...kami lalu tepi dataran Sg Pahang(not sure nama betul tempat ni).Aku ajak Cg Fly berhenti jap amik gambar sebab it will be nostalgic.Sebab?Aku pernah duduk Kuantan(kat area Jalan Gambang), masa darjah 3 tahun 1989.Mula-mula Cg Fly kata malas, lepas tu dia surrender gak hehehe...

Fuhhh...akhirnye abis juga entry Kuantan nih!!


6 ulasan:

Izan Ishak berkata...

catlina...
pandainya e-ein sikat rambut depan cermin. alhamdulillah e-ein dah sihat~ lega aunty izan dengar...

rynas berkata...

wah dah comei dah dia...

mamayaya berkata...

Tomey je mek kecik depan cermin yg tengah sikat rambut tuuu..

Ummi Ummair berkata...

alalala..good girl E-ein.dh pndai sikat rambut sndri.comei.. :)

Diamilikku berkata...

tapi baju tu memang comel pun..kalau aunty yang jumpa..aunty tak say hi dah...aunty terus peluk cium je...mesti e-in lagi nangis kan..hehehheheh

Mrs.Joe Sparrow berkata...

sudah pandai sikat rambut sendiri...pandainyeeee (ala2 iklan ako dulu..) hehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.