Jumaat, 18 Jun 2010

Plush plush plush yang gebu!



From a plushies point of view...:)..


Salam...nama sy Choyin,plushies doll aka kembar Suyin iaitu nama penuh dia Nur Dayana Insyirah. Umi Ilhan Ryan bagi sy sebagai hadiah utk Suyin aka E-ein.Rumah asal sy di Selipar Jepun Pink.Kenapa sy bergambar sorang2 ni?

~thank you Umi Ilhan Ryan...:)

Sebab kembar sy tengah belajar menulis ABC!

Tengok ni kembar saya marah kalau abah dia nak amik pen.Siap jeling lagi..amboi amboi...Muuaahhhh sayang lukisan sendirik!
Father's Day Promotion!
Dateline 25 Jun 2010

10 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..so cute la e-ein & kembar dia pun cute...

Wansteddy Tales berkata...

alamak...comeynya tocang dak kecit ni ><

anak saya pn pantang org rebut2 pen dia. boleh bikin bergaduh bila my sketch book jadi bhn pengisian 'lukisan' dia pulak... hadoi...

Liza berkata...

comeynya e-ein.... apa yg e-ein tulis tu?

CatlinaFly berkata...

mummy ayu:hihi auntie ayu nia ada2 jelah :)

CatlinaFly berkata...

wan: tulah..nanti sy nak beli whiteboard ah kasik dia conteng!hihi

CatlinaFly berkata...

liza: dia tulih, auntie liza sgt comel sebab sudi komen blog mama sy!hehehe

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
pandainya dia menulis. tekun dan sabar... hihihi...

Izan Ishak berkata...

hi cat..
e-ein dah bijak pegang pen ye!
seronok kan tgk macam2 ragam baru dia skrg!

CatlinaFly berkata...

nur: hehehe e-ein?sabar?dia ni kertas basah tau nur, tgk lah abah dia nak tlolong lukis pun dia ah nangis ingat org nak amik pen dari dia :)

CatlinaFly berkata...

izan: hihi :) tu lah mcm2 perangai baru keluar..perangai ngamuk pun ada gak ni!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.