Khamis, 24 Jun 2010

Semoga selamat semuanya....



Bismillah....semoga selamat semuanya to my abang ipar, Ultrayah husband to my kakak, Ultramama yg akan menjalani operation tulang belakang.Due to slipped vertebrae disc....(cakera dlm tulang belakang terkeluar-kalau tak silap aku).Dah bertahun2 dah my BIL ni sakit...tapi nilah kemuncaknya doktor suruh buat operation.Sebelum ni on medication dan phusiotherapy je...

**Ultramama dah lama tak update sebab soooo bz menjaga keamanan dunia bersama dua orang ultraboboys nye :)..dah berbuih mulut ku susurh update, tapi Ultramama kata, raksasa byk sngt ni, tak sempat nak update2 blog sebab bz memfire raksasa!!!
Ini gmbr last year..operation for urolithiasis(batu karang)...


7 ulasan:

*∽ IZAN ∽* berkata...

moga cepat sembuh! *doa malam Jumaat* Aminnn!!!

mummy_ayu berkata...

semoga semuanya berjalan ngan lancar..amin..

The Womanish berkata...

Semoga selamat semuanya...

My office mate pun pernah buat similar operation, bertahun dia sakit, Alhamdulillah skrg dah OK...

Puncanya, 'jatuh gajah'.
The punca sounds funny, tapi dia sakit lama sampai kena pakai apa benda yg kat leher tu pi ofis...

Lucky her everything is OK :)

Izan Ishak berkata...

moga selamat menjalani operation to abg ipar cat~

Liza berkata...

Moga cepat sembuh...

Cat..nak tanya..Kiter kan dah suscribe dgn nuff. Boleh ker kiter reg utk amazon.com lagi? adsense I know, can! sori, mencelah kat sini.. hehe

Liza berkata...

Cat..sila lompat untuk Cool Jumper Contest.

Tukang cerita berkata...

patutlah lama tak nampak ultramama...

kalau ultramama baca ni...
ai doakan semuanya ok dan selamat yea...
amin!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.