Sabtu, 17 Julai 2010

Amukan sang dayana

I wonder, mesti E-ein gelak sakan bila dah besar dia nengok perangai dia masa kecik(ada lagi ke blogspot ni masa E-ein dah besar eh?)!boleh geng dgn Qaizer Zahrin dah ni hahahaha...setakat ni belum buat cam gini kat luar.hehehe...bakal lah ni ;)

Ngamuk ngamuk ngamuk

Sedih,sayu,sendu,pilu (versi itam putih)

Kita nak riba bg dia susu, dia tak nak...guling2 kat lantai lak

Last2 letak je tepi dia..

Oh..nak minum sendiri rupanye..tgk tu abis susu terpercik kat muka...

9 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

la..ingatkan mengamuk sbb apa..nak minum susu sendiri rupanya! dah besar ye e-ein ^^

CatlinaFly berkata...

ha ah kunun2 independent lah tu hehehe

Izan Ishak berkata...

holoh...holoh...dah pandai skrg ni nak minum susu sendiri ye e-ein. anak mama dah pandai nangis guling2...

Diamilikku berkata...

dia nk bgtau kat mama dia i'm big gurl already tapi tak reti..tu yang ngamuk2 dulu tu

kucingorengemok berkata...

ni kalau time dia kawin nanti buat slideshow best jugak, hehe

CatlinaFly berkata...

izan: tulah pasal...kita yg naik risau nengok dia!

CatlinaFly berkata...

su: hehehe "berdirikari" agaknye hehehe

CatlinaFly berkata...

kucing oyen: hehehehehehe...good idea!!!

mariaariffbaby.com berkata...

huhuhu..
my ecah pun macam ni gak..
mmg menguji akal gak la..
ingat nak apa..

tapi bila dia dah tido..rupanya, dia nak perhatian..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.