Khamis, 15 Julai 2010

Be my baby....Adriana

Melawat cucu jiran ku last week :)...tahniah buat Kak Hasnah atas kelahiran cucu sulung.Tak dapat nak ambil gmbr mama dan papa Adriana kerana diorg keluar gi beli bju baby tak silap aku.Masa gmbr ni diambil, Adriana berusia 1 bulan.Masa aku gi lawat ni, baru je lepas seminggu dua cukur jambul...so tu yang dah licin merelip kepala baby Adriana ni..agak susah nak amik gmbr Adriana ni sebab baby ni aktif ya amat!

Pose bogel..i loikkkkeee..hehehe

Dan dibekalkan dua bijik durian sebelum balik ngeh ngeh..hehehe :)...(gambar yg aku ambik fresh di atas pokok, terdelete lak..)..aku ada cuci gak gmbr2 Adriana, as gift for her..


Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.