Jumaat, 2 Julai 2010

E-ein's first pizza moment!

Kalo ada org perasan.....kalau adalah(ke aku je yg perasan hahahaha)..lately...mcm dah jarang berblog(baru skip satu hari dah kira jarang berblog ke?heheheeh)...sibuk plus satu keluarga demam dua tiga hari ni...nak jalan2 umah kawan2 pun tak sempat...buat photobook client pun tertangguh (ada 2 books tgh pending..)..so sorry...

Jom layan gambar-gambar E-ein dan pizza..tgh nak pick up momentum berblog ni sebelum aku kena sindrom big M!

Best best...

Fuuhh fuhh..tiup dulu sebab panas hehehe

5 ulasan:

Miss Q berkata...

macam selak x sabar2 nak makan!!! hehehhe.. comel lah budak nih!Photo kedua dan ketiga tu paling x tahan. x dan-dan tunggu orang beri.. tangan sendiri dah menggobek!

CatlinaFly berkata...

qas: peperoni tu pedas rupenye!lepas dia makan sekeping, terus mintak air masak..tapiatas piza tu hehehe

TREAT AND TRICK berkata...

Salam Lina, cutenya baby tu mkn pizza, tembam ye, rasa nak cubit pipi E-ein tu...

Diamilikku berkata...

peperoni yang jadi kesukaan dia ye..hehehhe..sama mcm alesha...

*∽ IZAN ∽* berkata...

alahaii.. pandai makan pizza dah E'in! sedapnyer nyum nyum!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.