Selasa, 20 Julai 2010

Free Mini Photoshoot Giveaway mungkin ditamatkan awal...

Salam..short update...since sy tgk jumlah peserta dah tak berganjak sejak dua tiga hari ni, rasanye mcm nak buat dateline awal supaya sy boleh pilih pemenang dgn cepat...

Sy akan outstation pada 26hb ni, so kemungkinan sy nak tamatkan giveaway ni sebelum tarikh tu...

Ada sesiapa nak join lagi?Cepat sebelum terlambat!:)

3 ulasan:

miemiey berkata...

tingin nak join tapi kl mng jauh plak nak pergi;(

Aishah Megahasz berkata...

Samalah...:(

CatlinaFly berkata...

miemiey & aishah: kalau pemenang tak dapat datang, beliau boleh hadiahkan photoshoot ni kepada saudara mara/kawan2 yg stay kat johor atau willing dtg sini..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.