Khamis, 15 Julai 2010

Kalau aku buat giveaway lagi..korang nak kah?




Teringin nak buat giveaway lagi....bercadang nak buat giveaway akan datang....cuma nak tau dulu kalau aku buat hadiahnye is(maybe) 2-3 mini photoshoot sessions oleh KedaiGambarKami, ada ke org nak?Dah lama idea ni ada dlm kepala aku..cuma tak sempat nak kemukakan jek..

Cadangan aku...
Hadiahnye:
KGK Mini Photography Sessions for FREE


1.Lokasi photoshoot ialah di sekitar Kluang...pemenang mesti by hook or by crook dtg ke Kluang..ngeh ngeh...budget lepas raya lah nak buat sesi ni pun.ada ke org nak berposing time puasa?kalau aku, hokey how liao jek!hehehhe..(oh ya..pemenang kalau tak dapat datang, leh gak hadiahkan kepada saudara mara atau kawan2 yg ada di Kluang).

2.Cara nak pilih pemenang: LUCKY DRAW BASED GIVEAWAY.Malas nak handle kontroversi2 sebelum ni hahahaha!mcm glam sgt jek hihihihi..Akan ada 2 @ 3 atau lebih pemenang...cdgn tempoh session maybe dlm 30 minit - 1 jam.So kalau boleh, nak settlekan semua sessions tu dlm satu hari!

3.Kalau sambutan hangat, aku nak buat giveaway ni monthly.Mungkin akan ada tema bagi setiap bulan.

4.Pemenang akan dapat 1 CD mengandungi soft copy gmbr2.Kalau aku rajin aku akan cucikan lah 4-5 keping wokeyyy...

Tema2 yang bermain dlm kepala otak aku ni:

Maternity
Family

Children

Couples

Later ok....will update soon after dgr korang nye pendapat..kalau takde org nak, aku tak buatlah :)..

oh ya...bila lalu kat railway Kluang, ada angan2 nak shoot gmbr kat sana...nantilah..kalau ada masa..:)

Some of our portfolios



Next Photoshoot: Awjan's sister.Patutnya last week tapi tergendala sebab they went for a wedding reception :).


24 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

nak join giveaway tp kena turun kluang yer... kalu bagi adiah barang pun okey jugak, tp terpulang kat cat... more peluang kepada org Johor...heheh

CikLilyPutih berkata...

hah cat buatlah, klu menang turun kluang pun tak per, janji menang ek hehehhe

CatlinaFly berkata...

mama lyna; actually sy nak preactice photography sekali ;)...kiranye mcm nak cr org jadi model lah :)

CatlinaFly berkata...

ciklily: nanti masuk tau kalau sy buat ;)

BUNGA berkata...

wow.. bestnyaaaa...
tp tak best sbb sy x der kat malaysia...huhuhuu

CatlinaFly berkata...

bunga; kalau u ada balik malaysia sebelum bulan doblas tahun ni, we can arrange something if u win :)

rynas berkata...

wah suka-suka. tapi Kluang eehhmmm alamatnya tk dapat join ler jauh sangat maa...

Mrs.Joe Sparrow berkata...

nak join!!! hehehe...
best woo dpt photoshoot FOC nih...
^___^

Izan Ishak berkata...

hi cat,
best2!! mestilah nak...lagi2 kalau tiap2 bulan ada tema...best nye...~~izan sokong 100%

kucingorengemok berkata...

boleh boleh boleh... mana ada orang tak suka free gifts (so far yang masuk² kat sini lom pernah menang, hehe, ku tidak berputus asa!)

CatlinaFly berkata...

rynas: sy bercadang nak buat suapay hadiah tu boleh dipindah milik kepada saudara2.kawan2 yg duk area kluang..since this is a free gift, sebab tu kami fokus kat kluang je :)

CatlinaFly berkata...

zue: haha..cuba jom, kalau akak jadi buat nanti..

CatlinaFly berkata...

izan: ha ah izan pun kat bp dekat jek..leh amik gmbr twin dgn abg dia nanti :)

CatlinaFly berkata...

lee lin: haa..cuba je lee lin, mane tau ada rezeki kali nih! :)

Afne berkata...

klu buat GA.. nk join! best3x sapa nk bg photoshoot free hehe

kluang? insyaallah blh pegi.

nasazfrog... berkata...

wah menariknye...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

nak2 suka2...wat la cath...hadiahnyer sangat2 menarik gitu

reitak berkata...

hi Cat, wat lah...menarik, best best, kita terjah Kluang if ada rezeki ;p

Adam's Journey berkata...

Cat buat la.. tp nak buat cadangan hadiah yg lain. Hadiahnya photobook for the winner. Yeay!!! Adam nak join!

CatlinaFly berkata...

afne:insya allah..tunggu ya!

CatlinaFly berkata...

nasazfrog;tungguuu,...

CatlinaFly berkata...

anje;insya allah....:)

CatlinaFly berkata...

reitak: :)...ok...awk tunggu ye,,

CatlinaFly berkata...

adam: hehehe..maybe ada tapi dlm bentuk voucher..kalau photobook takleh buat lucky draw..kena kasi tugasan sket cam top referrer that day heheh

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.