Jumaat, 30 Julai 2010

Mama, saya lapar..

Buku ni aku beli masa otw datang kursus ni, kat News.com Seremban(R & R).Belum habis baca lagi tapi aku lebih tertarik kat bhgn resepi utk anak2 kat mukasurat2 akhir.Good writing, tapi bg aku, kalau boleh, bykkan lagi resepi kat dlm buku tu.Most resepi, aku dah pernah buat atau tgk kat blog kawan2 lain, kecuali sup tomato oat, ikan masam manis dan sup seribu sayur yg mana aku nak cuba kat umah nanti.Maklumlah E-ein ni ada skin allergy dan resepi yang ada byk pakai lauk ayam, yg mana E-ein tak boleh makan...Resepi pasta pun ada, tapi E-ein tak suka pasta dan pernah aku kasi roti(dah macam2 perisa try bg kat dia, inti kacang, inci butter, inti kelapa dll), terus dicampaknya!Anyway, syabas to Wardina Safiyyah, enjoy baca buku ni walaupun belum habis baca, dan teringin jugak nak menulis buku(ttg veterinar ler)..ada sape2 tau macamane nak publish buku tak?Lagipun tempat keje aku memang tgh nak terbitkan buku teks hasil tulisan staf2 kat sini...

Oh ya, kat sini pun kita leh cari resepi utk 1 tahun ke atas...klik ye:Excellence begins young

Akan balik Kluang jam 12 nanti...ho yehhhh! :)

10 ulasan:

mummy_ayu berkata...

nak gak beli buku nie..tapi lum beli lagi..bagus yer?

Sidratul Muntaha berkata...

ramai dah buat review pasal buku ni.
entah bile nak beli nih.
hhiihihih..

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
majalah terbaru? ada wardina.. saya suka. :)

CatlinaFly berkata...

ayu: ada tips terutama ttg nutrisi..bagus juga cuma sy aim nak tgk resepi sebnrnya

CatlinaFly berkata...

sidratul: hehehe nak kata review, tak jugak sebab sy belum abis baca..just nak inform sy tgh baca buku ni..

CatlinaFly berkata...

indahhouse: hehe..bukan majalah baru, buku ni wardinalah penulisnya..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

boleh fokus tang sayur..bdk2 benci sayur. =)

adianiez AIDA berkata...

tq for sharing this cat. aida memang suka beli buku for anak2 dara tu. memang sentiasa survey buku terbaik :-D

LyNn HaMzAh berkata...

nak cari la buku nie...

Ummi Ummair berkata...

teringin juga nk dapatkn buku ni.nk nengok resepi yg sesuai utk ank bujang saya itu.. :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.