Rabu, 14 Julai 2010

Nak cash out ke tak...
















Gmbr ringgit kredit kat sini ye..gambar tak center lak..dah edit2 tak jalan jugak..bior jelah!

Lama tak cerita pasal Nuffnang.Jangan ingat aku riak tau.Sebab blog ni bukan glamer mana pun....kira blog kategori sederhana rasanya :).

Update cite Nuffnang...

Buffered buat masa ni...dah slow, tak kencang mcm dulu, tapi masih ada...oklah tu!



Dulu pernah setahun takdek buffered earning nih!!!

Metered (sebahagiannya..hehe)



Total....for info aku mula register Nuffnang 9 bulan lepas.



See?tak sampai RM1k atau RM300 belum cecah lagi pun...


Nak cash out ke tak?Biasalah bila dah mula haloba...tunggu bior bertambah byk lagi hahahahaha..dasar tamak!ekekeke....dulu ada plan nak beli Mei tai atau SSC, tapi sejak E-ein dah suka berjalan dari dukung, hold on dululah niat nak beli babywearing gadgets ni.....ok, nak gi siap photobook now ;)..

Pending work utk bulan ni:
2 buah photobook saiz 8.5 x 12 inci,40 pages
2 buah photobook 8 x 6 inci, 20 pages.

Want one?Klik sini: KedaiGambarKami

11 ulasan:

faiz berkata...

cash outtt!! huhu..

Post-post baru faiz!
Lawatan sambil belajar ke..
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik

CikLilyPutih berkata...

nak cash pun boleh, x nak pun tak per kan. tapi baik simpan dulu. manelah tau something happen ..

Mrs.Joe Sparrow berkata...

ok la tu kak... hehe...banyak tuuu
boley banjer saya nanti kan... =)

kakchik berkata...

salam catlina,

tak pernah cash out lagi ke sejak 9 bulan tu. kakchik pun dah 9 bulan dgn nuffnang tp dah 2 kali cash out. tergoda dgn cite kawan2 yg cash out. banyak juga tu.. kakchik pun lebih kurang juga hasilnya.

CatlinaFly berkata...

faiz: hehehe..racun nampak :)

CatlinaFly berkata...

lily: mcm nak simpan lagi ehek ehek

CatlinaFly berkata...

zue: boleh..mai la umah akak..kita leh tembak2 gmbr sekali :)

CatlinaFly berkata...

kak chik: sayang nak cash out hehehee..

sebenarnye masa tu aim sy ialah nak beli ssc /mei tai dgn budet RM250 - 350.

ingatkan nak tunggu bertambah sket lagi baru cash out..tgh tunggu buffered earning jadi metered..heheh

Aleeya berkata...

vavavaaaaaaaaa jom cash out, kita sopingggggggg hehehehe

CatlinaFly berkata...

aleeya: hehehehe...tunggu raya nak? :)

*∽ IZAN ∽* berkata...

warrghhhhhhhhhh...masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! banyak tu bebb!!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.