Selasa, 27 Julai 2010

Outstation di Empress Hotel, Sepang@ Salak Tinggi

Bersiaran dari Empress Hotel, Sepang(tapi alamat hotel ni, Bandar Salak Tinggi).Ada bengkel sampai hari Jumaat...

Luckily this hotel ada wifi percuma ke seluruh bahagian hotel.Not like certain hotel, wifi percuma kat kafe dan lobby, the rest of the floors kena byr..huhu kedekut sungguh padahal bayo bil sebulan sekali je hehehe...nyibuk je aku ni, sukahati tuan punya hotel tu lah kan?ada dia kisah ?heh..

Semalam hantar E-ein ke umah tok mak..kena tunggu dia tido baru leh gerak balik ke KLuang.Dia menangis nak ikut...ciannye E-ein kena tinggal....mama gi keje ye shayanggg..Jumaat ni balik lah..

Maybe malam nanti aku siarkan keputusan giveaway ye...nak rehat jap...byeee...

Gambar dari website Hotel Empress...

6 ulasan:

Miss Q berkata...

mana ni ekk? x penah tahu. mak x penah jalan kesitu!

Ain berkata...

ciannya kena outstation manjang...

huhuhu....

nak buat camne, dah tugas kan...

mummy_ayu berkata...

siannya e-ein kena tinggal..selalu gak cat kena outstation yer...?

CatlinaFly berkata...

miss q; hehehe takpe...tapi tadi singgah putrajaya jap, driver nak antar big boss meeeting kat sana pastu bru hantatr sy..

CatlinaFly berkata...

ain: ye kak, demi tugas...tapi kira ok lah outstation sekali sekala berbandaing kena transfer terus, kalau terjadilah, terpisah dgn hubby, maybe e-ein duk dgn sy berdua je atau pun duk dgn hubby dia..keje sy ni pun tak tentu juga..menunggu masa je nak dapat arahan berpindah..

kalau dapat jadi SAHM best kan?

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: ha..betul...demi tugas ayu..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.