Selasa, 27 Julai 2010

Tukar2 payung lak,..hehehe

Pagi tadi sebelum bertolak ke Sepang, aku ke Putrajaya, lagipun driver nak hantar pegawai ke HQ..so aku call Alycia, ajak jumpe jap sebab dah janji nak exchange payung dgn dia..:)..

suke sgt dapat payung rainbow ni..dah lama mencarik!Pueh aku cari kat Kluang, tak dok!TQVM dear!

copy paste dari Alycia eh..malas nak taip kuheh kuheh...cerita lanjutnya cam kat bwh ni haa...

"pagi tadi Catlina mesej alycia cakap dah nak bertolak pergi kursus kat Sepang... so, on da way nak ke Sepang tu Catlina akan jumpa alycia kat Putrajaya sebab nak buat sesi tukar payung... mesti korang pelikkan, tukar payung pasal apa pulak ni... actually cerita dia macam ni... Catlina minat payung colorful alycia yang selalu en ajip buat untuk photoshoot tu.. alycia pulak minat payung jepun yang catlina guna untuk photoshoot... so, kami decide main tukar-tukar payung... boleh menambah koleksi payung kami untuk jadikan sebagai props photoshoot...

nilah payung-payung tu..


... payung Jepun Catlina belikan untuk alycia ......

payung colorful yang belikan untuk catlina ...

tq yer Cat ... lain kali kita exchange lagi ;)"

Sekian...result Giveaway tgh malam kot ye...jeng jeng jeng...

6 ulasan:

NURUL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CatlinaFly berkata...

ha ah..cantik tapi sy belum sempat nak bukak, terus pass kat kawan suruh bwk balik kluang ;)

nurulazham berkata...

payung colorful tu santeekk kan?
nurul pun ada 1..
beli kat pacific mall..
yang size kecik pun ada juga kalau x silap...

CatlinaFly berkata...

oh nurul, tadi tak cam,...tu blog trial eh..;) pacific mall?kat ne?kat bp ke?

~~@lyci@~~ berkata...

nnt dah buat photoshoot tunjuk ekk ;)

CatlinaFly berkata...

ok :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.