Isnin, 23 Ogos 2010

Akhirnya cashout jugeee..

Akhirnya aku tergoda utk cashout..tgk...dah kosong dah amount dlm akaun Nuffnang ni...



Sebenarnya aku nak tunggu kempen2 Buffered ni tamat tapi dah sebulan aku tunggu, tak tamat2 jugek..so aku teruskan jelah cashout..oklah tu sebab ada Buffered ni, at least tak kosong la dlm akaun, ade lagi baki utk start over...


Buffered earning July - August: not much tapi alhamdulillah ada...

16 ulasan:

Ain berkata...

mesti banyak masyukkk kan cat...

akak tak pernah dapat BE dari nufff, nak majuk jer rasanya....

huhuhu....

CatlinaFly berkata...

kak ain: ala jgn la majuk..cuba akak hantar pertanyaan ke Nuffnang, maybe diorg leh highlight ape yg perlu akak buat utk dapatkan BE :)..sy dulu gitu juga..last2 mintak nasihat diorg..

bolehlah sikit2 wat belanja lepas raya hahaahaha..sebab cek ni akan dapat hujung bulan depan..

chugie berkata...

wah.. cat dh cashout kan? emm sy pun dh sampai masa utk cash out kan, tp x buat2 lg ni.

firahadifa berkata...

wahh.. da cash out ?? baguih2


btw , cat , nak mintak tolong sket .. my logo Golden horse tu ade problem dia x keluar logo .. dia keluar upda photobucket pro.. ape nak buat ek??

i tanya kui tu xde reply lagi

~~ciklinn~~ berkata...

wahh leh buat duit rayaa....

Yan berkata...

insya Allah yanpun nak cashout seminggu dua lg..
tp samela cam cat nak tunggu kempen abis.. tp tah bile..

Sidratul Muntaha berkata...

dah cash out..
huuuuuuuuu..
daku belum mahu lagi..
idup segan mati tak mahu.

mama zharfan berkata...

bestnya dh cash out. berapa ratus tu cat? berapa lama u kumpul byk tu :) me curious nak tau, sbb me tgh bersemangat nak kumpul nuff me ;)

CatlinaFly berkata...

chugie:tulah kalau ikutkan nak kumpul lagi tapi tgn ni gatal pi tekan cashout hihihi

CatlinaFly berkata...

afidah: sy dah emel..cuba guna code yg tu ye

CatlinaFly berkata...

ciklinn: tak sempat..sebab lama lagi nak dapat tu..sebulan :)

CatlinaFly berkata...

yan: itulah dah lama sy tunggu kempen tu habis..tapi tak habis2 juga..tu yang cashout tu

CatlinaFly berkata...

sidratul muntaha: haa..takpe sikit2 lama2 baru jadui bukit...sy pun bukanlah byk sgt kalau nak compare dgn blogger2 otai Nuff yng lain :)

CatlinaFly berkata...

suzie: huhu..segan lah sy nk bgtau..hehehehe...email atau kita ym ye..?

mila.ibunajihah berkata...

salam, wah,rezki ramadhan ye...bestnyer ^^

CatlinaFly berkata...

mila: lebih kuranglah..:) rezeki lepas ramadhan hehehe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.