Jumaat, 6 Ogos 2010

Berbaloi bangun pukul 4 pagi..

Baru nak update, semalam letih....letih tapi happy..ngeh ngeh...oh ye, montaj konvensyen leh tgk kat sini....best tau...tahniah kepada penganjur/urusetia(KWPKB-Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar)

sebelum persembahan...Gambar dari Website Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar

Bgn awal2 pagi selama dua hari!...Hasilnya....

Masa penyampaian hadiah...group kami diletakkan kat belakang sekali!Masa tu agak2 dapat no last sebab susunan kerusi kat belakang!Pastu masa penyampaian sijil penyertaan, ada tiga group yang tak disebut nama...sebelum tu MC dah bgtau, yang tak disebut tu, samada dapat no 1,2 atau 3.Kitorang cool lagik(tapi hepi lah wei!)..dalam hati agak2 dapat no.3 lah kot sebab group2 lain tu kami rasakan lagi mantap...actually perasaan masa kalah dulu terbawa2 masa ke pertandingan ni..

Pastu tak dipanggil juga..eh dapat no.2 kah?Dah kesukaan ni...tup2..masih tak dipanggil...sampailah urusetia suruh beratur tepi pentas utk amik hadiah TEMPAT PERTAMA!Rasa mcm mimpi sebab sejak keje jabatan belum pernah menang ape2 (padahal baru je join dua tiga benda,penulisan artikel ,hari kualiti dan KIK ..hehehe)...rasa mcm nak terlepas trofi yg aku pegang masa amik gmbr atas pentas.....(oh ya, dah balik baru tau, mc masa bg hadiah ialah jeng jeng jeng...Linda Latip kawan blogger ku!!!!Haiyah..tak sempat jumpe dia sebab tak cam maaaa!!...sorry tau Linda!)

Alhamdulillah...usaha2 ahli group aku berbaloi...balik opis lambat dan hujung minggu pun kami buat perjumpaan...

Akan bertanding ke peringkat kebangsaan(antara negeri) tak lama lagi..oh beratnya misi ni....


p/s: jap g nak gi Putrajaya lagi..huk huk huk...gi seminar lak..


4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

congrats cat!!cayalah...dapat gie peringkat kebangsaan lagi...berbalai la usaha gigih yer..tahniah!!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

wahh! tahniah!!

Liza berkata...

Wah, tahniah lah cat!!! berbaloi travel jauh2 n bgn awal pg... gud luck utk peringkat kebangsaan

Miss Q berkata...

ina, sorry aritu x pegi jenguk awk dkt salak tinggi ke apa ntah tuh.. kereta air cond rosak, mmg sy xda mood nk buat apa2.. krg berjeruk aje ina dlm keta kita pi jalan2.. hahahaha

best woh.. Itu RM1500 kah?!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.