Ahad, 29 Ogos 2010

Bila nak shopping eh

Belum berkesempatan nak sopping raya lagi nih..baru soppingkan utk E-ein kat online shop.Kalau utk mama & abah dia, kena try dulu, takleh beli online kang tak kena saiz lak...Patutnya plan nak shopping today tapi abah E-ein demam tak kebah2 lagi sejak 3 hari ni(dari hari Jumaat petang)...risau gak sebab gigil2...aku risau denggi jek(nauzubillah!), tapi dah gi hospital lepas Isyak tadi, doktor kata demam selsema biasa jek.

Korang dah sopping?Biskut raya dah buat ehem..beli?hihi...


E-ein dah ready nak shopping tapi abah demam lak..get well soon abah!

14 ulasan:

Izan Ishak berkata...

hi cat...

moga2 abah e-ein cepat sembuh ye~

baru balik dari kluang lagi.
jalan2 cari tudung, butang baju melayu. semua kiranya dah complete. kuih raya, biskut raya, kerepek raya...beli saje~ hehehe...

**tinggal tunggu nak berhari raya je...

blackcardomompods berkata...

ha..bila nk suping cat?sian si tomey takde bju raya.last min sure dpt murah la kan.

CatlinaFly berkata...

izan: hihi asyik lalu je tapi tak singgah ye izan..raya kena singgah tau! :)

CatlinaFly berkata...

kak ct: e-ein dah ada baju raya yg sy shopping online 2 pasang kak..tinggal nak beli baju mak ayah dia dan tambah koleksi e-ein

Ain berkata...

lewat jugak cat buat persiapan raya, akak dah complete 90%.....

kuih raya tak buat rasanya tahun ni, beli jer kot....

hehehe....

CatlinaFly berkata...

kak ain: tulah pasal...:) memang minggu ni nak sopping tapi hubby demam lak...tgklah esok kalau dia dah sihat, dah leh survey2 and shopping :)..kuih raya/biskut dah order dgn kawan..cuma belum sampai lagi

~~Ciklinn~~ berkata...

alolololo tomeiinyer... bukan main ha.... kalu demma terus sihat bila nampak budak tomeii ni tau...

semoga cepat sembuh papa e-ein

gee ryder berkata...

abah e-ein lak demam yer..cpt sembuh yer, nti nk raya dah hehe

en_me berkata...

muger cepat semboh.. uhuhu

Emy Omar berkata...

Kami pun x settle shopping lagi..to abah ein..get well soon

CatlinaFly berkata...

ciklinn: yang kita risau,abah dia sihat, kang dia lak jangkit demam huhu..baru je nak naik badan!

CatlinaFly berkata...

gee: ha ah tulah..baru nak ajak sopping hehehe..

CatlinaFly berkata...

en_me: Tq...lama tak dengar berita en_me

CatlinaFly berkata...

emy: samalah kita ..huhu

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.