Selasa, 10 Ogos 2010

Buat kawan-kawan.....





Baru balik dari Putrajaya kul 9 malam tadi...kerap betul turun sana seminggu dua ni, sampaikan ada kawan di sana ada yang tny "ko dah transfer ke sini ke?"...hish nauzubillah..kalau boleh aku nak stay kat Kluang dgn famili..takmo berjauhan eh....

Sampai umah, mandi manda, makan-makan, masukkan kain baju dlm washing machine, enjut buai E-ein(dia dah tido masa aku sampai tadi...cian aku tgk...ditinggalkan mama dia..), pung pang pung pang,....baru berjaya menjenguk blog...

Selamat berpuasa kepada semua kawan2 yg sudi menjenguk di sini selalu.....sayang korang(sejak kul 9 malam tadi juga handphone asyik dapat sms ramadhan, alhamdulillah terima kasih kepada yg ingat kat aku ni...)...semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna...selamat malam dan selamat bersahur!Terimalah kad simple dari ku..



11 ulasan:

blackcardomompods berkata...

Cat,seronoknya duk msia,berpulu2 sms from sahabat dan saudara masuk.duk sini,nobody will wish u ler..huhuhu...

anyway...

SALAM RAMMADHAN,MOGA2 ALLAH BUKAKAN SEGALA PINTU REZEKI BUAT CAT AND FAMILY

Nadiah Sidek berkata...

comel! selamat berpuasa juga. dah wish kat fb, nak wish kat bloag pulak :D

kucingorengemok berkata...

selamat menyambut ramadhan...

banyak dah gigi e-ein, raya nanti boleh makan ketupat puas²!

CatlinaFly berkata...

kak ct: the time will come...nanti akak balik sy sms akak ye..:)..

selamat berpuasa...

CatlinaFly berkata...

nadiah: hehehe terima kasih...:)..selamat berpuasa buat nadiah sekeluarga juga

CatlinaFly berkata...

lee lin: aha...ketupat, nasi dagang, nasi kerabu, gulai kerutub hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

salam ramadhan..selamat berpusa ya..:-)

Emy Omar berkata...

Selamat Berpuasa Cat

Ain berkata...

selamat berpuasa cat...

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

selamat berpose buat Cat satu famili

~~@lyci@~~ berkata...

salam ramadhan buat cat, cg Fly & E-ein...amboi e-ein pose gak ker hehe..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.