Jumaat, 20 Ogos 2010

Dugaan





Adeh...laptop buat hal pulak..dari petang semalam tak mo hidup & masuk hospital.Aku suspek masuk virus nih...sebab last time pun camni.Skrg guna laptop Cg Fly.Tapi kena tunggu turn lah sebab Cg Fly pun tgh ada job banner dan bunting.Dah la ada 5 projek photobook tgh on sekarang...aduhai.Cobaan sungguh...harap2 cepat dapat dibaiki.So sorry kepada client2 aku ...memang tak expect akan berlaku lagi benda cam ni.Luckily, last time "doktor komputer " tu dapat save kan semua fail2 penting.Aku harap kali ni pun sama....amin.Tapi rasa terkilan gak lah sebab ada2 projek yg dan 99% siap ,tinggal nak print jek...adeh....sabar2....(dek nak release tensen, mlm tadi puding karamel yg tinggal separuh, aku habiskan dgn bantuan Cg Fly hehehe-separuh lagi dah bagi pengasuh seebelum berbuka semalam...)..hua hua hua...macam2...

16 ulasan:

*∽ IZAN ∽* berkata...

Memang dugaan betul tu Cat.. bawak-bawak bersabar banyak2. InsyaAllah leh recover file2 tuhh! hu hu

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

macam2 dugaan di bulan pose ni..hope bersabar Cat

kakchik berkata...

assalamualaikum catlina.
moga2 dapat dibaiki. jangan jadi mcm laptop kakchik, terus takleh baiki. skrg dok pinjam desktop cik abe. tak senang hidup :(

mummy_ayu berkata...

dugaan di bulan puasa..sabar ek..
tak sempat bukak email lagi sbb cuti semalam..sat lagi ayu buka tgk yer..tq!!

Intan berkata...

Mmg dugaan ye...huu huu :(

Tapi yg lawaknya siap bedal puding karamel tu bila tensi...hik hik :D

chugie berkata...

dugaan betul kan.. as long as ade back up, tu pun dh cukup selamat..

xpe, buat pelan2 ye cat! janji cantik n dapat siap.

ana berkata...

alahai kesiannyer....kena bawak gi check tu...

Wansteddy Tales berkata...

komputer ni mmg kdg2 suka buat peel waktu2 genting cmni. nak2 bila kerja nk urgent takpun dah nk siap. waktu tu le dia meragam haih...

CatlinaFly berkata...

izan: tgh bersabar dan malam ni nak membedal puding karamel lagi(kes malam tadi rasa tak cukup hehehe)

CatlinaFly berkata...

umi aisyah: tq..:)

CatlinaFly berkata...

kak chik: sy doakan tabung laptop cepat mencapai sasaran..amin :)

CatlinaFly berkata...

ayu: tu lah sorry ye ayu, draft belum complete, tgh weng lak tu laptop rosak huhuhuhu

CatlinaFly berkata...

intan: layan perut bila tension hehehe..best

CatlinaFly berkata...

chugie: dun worry fail2 semua sy simpan kat drive D sebab drive c takut overload atau leh hilang...sebenarnye ni kali kedua berlalku..dlm 4-5 bulan lepas dah jadi dah..masa tu camni jugak, tgh ada photobook nak disiapkan

CatlinaFly berkata...

ana: ha dah bawak dah semalam..

CatlinaFly berkata...

wan: ye betul time2 darurat cam ni dia leh pi rosak adehh..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.