Rabu, 4 Ogos 2010

Hadiah dari mama

Hadiah utk E-ein.No special occasion.....hadiah sebab kena tinggal dgn mama (g KL tu ari..) kot..
Since E-ein suka main tolak2 stroller dia, aku belikan stroller mainan.RM12 kat R n R Pagoh.Tapi ada member kata kat Tesco pun ada, RM10 je..chaissss..Tapi, takpelah since aku bukannye selalu gi Tesco...kalau gi Tesco semata2 nak cari stroller anak patung ni, buang karan lah pulak heheheh.Layan gambar E-ein yang kesukaan dapat mainan baru...


Waaa...sukeee....sukeee...mengekek2 dia ketawa /sengih2 sambil tolak2 stroller ni..

ringan je...E-ein leh angkat ke hulu ke hilir.. naik dua-dua lah, baru best..eh...jadi pomen lak?

oh ya...wajib tgk muka sendiri dalam cermin...konon2 nak tgk diri sendiri tolak stroller tu...

24 ulasan:

Fiza Nordin berkata...

bagus juga belikan utk e-ein stroller kecil tu.sambil2 boleh praktis.manelah tau nnt nak tolak stroller adiknya... heheheee

jgn sudah2nye e-ein yg duduk dalam stroller tu & suruh cat/cg fly yg tolak...wakaka haru2 nak melayan....

Izan Ishak berkata...

seronoknya e-ein dpt kete sorong bby dari mama~~ kelakar bila tgk dia senyum ke ketawa depan cermin tu~~ kejap je e-ein dah besar ye...jap lagi boleh tolong mama~~

Ummi Ummair berkata...

wah..bestnye E-ein dpt hadiah dr mama..ank pompuan mcm2 blh bg kn..ank laki blk2 moto dgn keta je lah..huhu..

rina berkata...

Mcmni lah kalau ada anak ppuankan.. heheh memacam..

~~@lyci@~~ berkata...

comey nya stroller e-ein.. e-ein tolak stroller camtu mcm dah bole ada adik jer hehe..

kucingorengemok berkata...

hahaha, ya allah! comelnya gambar tgk muka kat cermin tu... prektis! ala² artis la e-ein!

LYaFRINA berkata...

sukanya main dgn kete sorong tu...
cute j nmpak.. blh la bawak bby doll jln2..

Ya ALya berkata...

praktis untuk tolok adik dia lak...emmm yg pasti tikar bunga tu sama dengan tikar umah ya...hehheeh

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

wekekekke..sweet giler
ari tu g toy r us..tgk ramai mak2 budak belikan

tergerak ati nak beli
tapi rasa buang tebiat.
si rafiq tu jantan. mana leh bawak tu..kang ade org gelakkan sy..wakakka

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

ala..comel jer stroller tu.nak kena carik satu untuk my gurl ni.

CuppyCakeMommy berkata...

aaaa..comel bangat..nak beli for mia juga lah..tetiba kan

ryan'sluver berkata...

haha so comel e-ein...tingat dlu ryan kena 'dera' dgn sepupu2 besar die, dieorg dudukkan dlm doll stroller ni masa tu die dlm 8-9bln...muat2 jek badan die..pastu stroller tu kaler pink...bolehh..hehe

CatlinaFly berkata...

kak fiza: hehehe..bukan e-ein, mama e-ein yg duduk dlm tu suruh e-ein tolak ngeh ngeh....

CatlinaFly berkata...

izan: e-ein memang mcm tu..kalau dapat benda baru/mainan ke aksi baru ke, sy ckp je, lawanye....

cepat je dia gi jenguk cermin tu hihi

CatlinaFly berkata...

sajirah: hehehe e-ein pun suke main kete kecik2 tu tau, dia tolak2 pastu mulut dia bunyi 'buuu..buuu.."(vrooom vroom kot)

CatlinaFly berkata...

rina:sume pun camtu...suke malayan kan>?

CatlinaFly berkata...

alycia: hah?waaargghhh hehehehe....insya allah..adam pun dah leh ada adik tu

CatlinaFly berkata...

lee lin: keletah budak2 tak pernah buat kita tak kering gusi :)

CatlinaFly berkata...

lya: hihi leh la lya belikan asya satu..mesti asya suke..

CatlinaFly berkata...

ya alya: hihi tgk karpet /tikar takpe..jgn tenung lantai comot tu lama2 hehehe rumah ni quarters lama, kesan2 kat lantai memang tak ilang walau dibasuh dgn clorox..huhu

CatlinaFly berkata...

rose: alah main dlm umah ape salahnye,..hehehe

CatlinaFly berkata...

umi aisyah & siti: haaa beli jgn tak beli :)

CatlinaFly berkata...

kak aivee: ya allah...muat eh ryan dlm tu hehehehe

adianiez AIDA berkata...

e'eh. aida nak cari satu gaks la. anak2 dara aida ada sorang satu baby...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.