Ahad, 22 Ogos 2010

Legaaaaa....



Laptop sudah berfungsi seperti biasa...sebab rosak tu ari? RAM laptop longgar. Dah digodek2 sikit oleh orang kedai tu.Kasi ketat.Kena caj RM15.Punca longgar?Laptop aku dgn Cg Fly selalu kena belasah dgn E-ein.Duduk dah, pijak dah..hempas je belum hehehe...So after this kena berhati2 la supaya tak dibuat mainan E-ein...nyawa ni beb!Mujurlah bukan software yang rosak...problemnye dekat hardware...

So, sekarang , job yang sedang dibuat...

1.Photobook Kak Ana- dah send to print
2.Photobook Mummy Ayu- dah send to print
3.Photobook Laila Isabella - tinggal nak confirm cover photobook
4.Photobook Aslisa Shaz- tinggal nak send draft
5.Photobook Zura - tinggal nak send draft
6.Photobook Chugie - tinggal nak send draft

Semuanya dibuat ikut turutan tau..so mana yang hantar CD dulu, aku buatkan dulu :)..harap sabar menunggu!

Legaaa...

3 ulasan:

transformed housewife berkata...

ganas jugak E-ein deh. hehehe. tapi biasalah budak2, kdg2 jealous tengok mak dia asyik dok mengadap laptop tapi dan tak layan dia.

mummy_ayu berkata...

ooo..e-ein punya hal la nie.biasa la tu kids...e-ein nak lap top gak tu...

Tukang cerita berkata...

akak punya, tak hntar cd lagi...
tp, jgn lupa lak yea catlina...
:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.