Selasa, 3 Ogos 2010

Money money money money!!!!

sila baca dengan suara bergema dan slang orang British ya...


__________________________________________________

Yahoo/Msn Lottery Incorporation 10 Bina Gardens,
South Kensington,
London.
United Kingdom.



Dear Winner, This is to inform you that you have won a prize of £1,000,000.00 GBP{One Million Great Britain Pounds} for the month of August 2010.

YAHOO&MSN
MICROSOFT WINDOWS, collects all the email addresses of the people that are active online.Among the millions that subscribed to Yahoo and Hotmail we only select five people every year as our winners through electronic balloting System without the winner applying,we congratulate you for being one of the persons selected.

***PAYMENT OF PRIZE AND CLAIM***


You are to contact your Claims Agent on or
before your date of Claim,
Winners Shall be
paid in accordance with his/ her Settlement Centre.
CLAIMS REQUIREMENT


FULL NAME:......................
AGE:................................... SEX:........................................

HOME ADDRESS:.....................
COUNTRY/STATE:................... NATIONALITY:.........................

WINNING EMAIL:...................
PHONE :................................... MOBILE:................................... OCCUPATION:......................

You are requested to contact EVENTS AGENT MANAGER,send your winning
identification numbers,fill the claim information above and send it to them atthis contact address below.

Mr.Thomas Lampard

Microsoft Promotion Award Team
Phone: +447-045-725-617
E-MAIL: info.msofteditions@yahoo.com.hk

Our special thanks and gratitude to Bill Gates and associates.Accept our hearty congratulations once again.

Yours Faithfully
,
Mrs Rose Dan

Head Of Council
Verifications Dept.


_________________________________________________________

Kayo makcik lagu ni...hari2 dapat 5-6 email mcm ni...satu email, kata memang 1 juta dollar @ pound, kalau 6 email, dah 6 juta...kalau seminggu darab 6 email?sebulan?setahun?

Har har har layankan entry meraban aku...dah lama tak merepek2 cam ni...tapi merepek2 ada isi tau..jgn percaya email2 penipu mcm ni.....lagi satu kalau dapat email notification dari Maybank, Public Bank, CIMB dll bank..jgn klik link yang diberi.Anda akan diminta memberikan password dan no pengesahan transaksi(TAC)...sedar2 dlm 24 jam, duit dalam akaun sume ilang!Ingatlah orang2 bank takkan menghubungi anda melalui email, diorg guna surat rasmi biasanya....

Take care....

1 ulasan:

indahhouse berkata...

salam kak catlina,
kayo.... kayo kak catlina. hihihi.
hish..byk betul email camni, kan? kalu org innocent, yg tak tau apa2.. mungkin dah isi form tu.kesiannya.huhu..

Emel dari maybank pn banyak. ada mslh online banking la,kena isi form la, macam2... Nampak sgt tipu, sbb... hihi, akaun maybank saya dah tak aktif. seblom klik, mesti check link tu ke mana.

Belum lagi tambah yg kat shoutmix, link affiliate pun diaorg letak. haish...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.