Rabu, 25 Ogos 2010

Nuffnang Analytic minggu ini..TQ semua

Minggu ni boleh kata lumayan jugaklah kunjungan minggu ni...paling tinggi 275 pengunjung iaitu semalam...

Yang mana rendah tu, aku tak update @ ada satu entry je sehari..yang lain2 tu, 3 @ 4 entry...Saja testing nak tgk ada beza tak post 1 entry sehari atau 3-4 entry sehari.Nah..ini buktinya..


This is my personal achievement only..jauh panggang dari api lah kalau compare mereka yang dah ada visitor sampai 2k lebih sehari walaupun update satu entry sehari@seminggu!!! :)...

Yang ini pula analytic untuk hari ni sehingga kul 3pm.Terima kasih daun keladi, kalau sudi, datanglah lagi!!


2 ulasan:

Miss Q berkata...

he he.. saya pn salu cek nuffnang. cek duit.. tp x berganjak2 pun.. sabo nih.. sabo... nk kumpul bagi banyak sikit.

jgn esok dh byk, tibe2 dia close nuffnang pulak. putih mata je.. tamak sangattt

Yati Ali berkata...

byk tu uv. akaknyer selalu less than 100. budak baru belajarlah katakan...mmg betul cat, klu ada 3-4 n3 sehari mmg blh nampak beza dgn graf tu...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.