Rabu, 4 Ogos 2010

Putayaya...eh ..Putrajaya..

Hari ni sampai Jumaat, aku berulang ke Kluang-Putrajaya-Kluang.Adehh...jauh tul gi keje..3 jam pegi 3 jam balik...(kecoh je aku nih ,bukan gi obersi pong hahaha)

Hari ni dan esok ada pertandingan KIK-Kumpulan Inovatif dan Kreatif Peringkat Wilayah(doakan kami menang ye...amin...)..esok keputusan diumumkan..kalau boleh takmo lah peristiwa kekalahan berulang kembali hisk hisk...

Jumaat gi seminar lak...saje aku takmo bermalam sebab minggu lepas dah 5 hari tinggalkan E-ein, tak sanggup aku nak berjauhan sebab aku baru je balik kursus last week...

Penat..tapi bukan aku bwk kete pun hehehee...ada driver(tapi bukannye keje driver tu hantar aku gi balik je, kebetulan memang ada urusan nak mengambik dan menghantar org lain dlm 3 hari ni...

Ngantuk...pagi tadi gerak dari umah pukul 5 pagi...Cg Fly yang hantarkan E-ein g umah pengasuh pukul 6.30 pagi sebelum dia g sekolah...biasanye aku hantar E-ein kul 7 pagi...Jap agi nak tido dah...good nite...

(tapau mi bandung Pagoh tadi..sedap!)

18 ulasan:

catz_mafia berkata...

Catlina,
Putayaya ek.. heheh.. dah lama tak berblog.. rsa ralat plak.. :) kalau singgah raub (kot2 la ada kursus di fraser hill) beritahu la ye.. mana tau kot2 bleh jumpa.. :)

Mrs.Joe Sparrow berkata...

gud luck kak!

mummy_ayu berkata...

good luck dear!!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

KIK , aku dulu ada gak ikut bengkel tapi tak jadi gi bertanding.hehehehe

adianiez AIDA berkata...

cat kat kluang ker ? jabatan mana yek cat ? hmmm... patut la dulu2 aida tanyer pasal JB cat tak tau hi hi hi... last week aida gi tgk presentation kik gak. hmmmm

gee ryder berkata...

wah rajin tu ulang alik jejauh camtu..apsal xtido kl jer

Liza berkata...

jauhnya travel. dh la ulang alik hari2.. tabah, tabah! anyway, gud luck, dear!

~~@lyci@~~ berkata...

gud luck cat..

CatlinaFly berkata...

catz kembarku: okeh..insya allah...;)..kalau ada pegi sana sy bgtau

CatlinaFly berkata...

zue; hehehehehe macih zue..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: hehehe berkat luck ayu nih..

CatlinaFly berkata...

elissmie: tulah dulu blur2 jugak...tapi skrg dah seronok..:)..

CatlinaFly berkata...

aida: oh..yang peringkat johor ke?ha ah duk kat kluang...sy ni memang jenis buta bab jalan..bukan tak eprnah duk jb..3 tahun duk area rosmerah johor jaya tu..pastu duk kempas..naik moto je masa tu..area kempas dgn bandar baru uda tauler sikit2

CatlinaFly berkata...

gee: sy dah tido seminggu kat sepang last week..kecian nak tinggalkan E-ein lama2...sebab tu berulang, kebetulan ada driver memang nak kesana

CatlinaFly berkata...

liza: macih...:)

CatlinaFly berkata...

alycia:macih..heheh sy singgah hq petang tadi kul 5 ade nak jumpe org, tapi org tu dah balik....:)

The Womanish berkata...

kasihnya ibu mcm tulah kan....sanggup penat lelah..hehehee

I gave you an award for your blog :).... for being creative & inspiring

Check it out http://thewomanish.blogspot.com/2010/08/sunshine-award.html

CatlinaFly berkata...

the womanish: sy dah jenguk tapi belum amik..nanti sy ambil ye..tqvm :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.