Selasa, 24 Ogos 2010

Ragam orang yang tak berpuasa

E-ein:Ape la mama ni, nape kata E-ein tak puasa?E-ein puasalah...
Aku:Iye?Abis yang comot kat mulut tu ape? E-ein(muka bersalah): yela yela....E-ein tak tahan tgk cokelat tu sedap sgt...tak sengaja ni...


Agaknye ni dialog dgn E-ein kalau E-ein dah boleh berpuasa tapi kantoi berbuka hehehe..auntie2 dan kawan2 yang berpuasa..selamat bersahur esok ye!E-ein kadang2 bgn juga time sahur, tapi bersahur susu je...sebab tu tak larat berpuasa, kena juge makan waktu siang hihihi...

5 ulasan:

Miss Q berkata...

dh beso sikit nanti, jgn jd mcm auntie ye.. (pergi minum air dalam kolah mandi - but still, x kenyang pun, x hilang dahaga pun!)

ahahhaha

Miss Q berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
chugie berkata...

oo makan coklat ye.. abis comot mulut tu!

CatlinaFly berkata...

miss Q: lagi sakit tekak sebab klorin adalah kan? :)

CatlinaFly berkata...

chugie: hehehe ha ah...skrg e-ein suka makan kinder bueno

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.