Selasa, 31 Ogos 2010

Selamat!

Lokasi kejadian: Kluang Mall

Dah selamat shopping part 1: shopping baju raya E-ein. Sebenarnye plan nak gi shopping today since cuti tapi Cg Fly ajak gi petang semalam sebelum berbuka.Jadi E-ein dah ada 2 pasang gaun utk raya(1 beli online, satu beli kat supermarket, sehelai corduroy bermuda(biasa beli jeans jek) dan 5 pasang 2pc shirt.Alang2 shopping, beli stok baju harian sekali sebab byk baju E-ein dah ketat. Hehe...tulah bila dah ada anak, dahulukan yang anak dulu, yang mama abah, kemudian takpe...

Lepas beli baru perasan..eh byk lak kaler ala2 pink hihi

Dan ari ni murah rezeki E-ein dan mama, masa amik E-ein dari umah pengasuh, dapat lagi baju raya...:)..tulah sebenarnye pengasuh amat2 sayangkan E-ein mcm anak sendiri, so aku tak risau bab jagaan, cuba bab makan ni nak kena pesan selalu...:)...

Hadiah dari mak (panggilan utk pengasuh) dan along(anak sulung mak E-ein :))

2 ulasan:

Norry berkata...

banyaknya baju raya E-ein....

cintaKusayangMu berkata...

wahhh...dh complete bju raya e ein..darwishes tgl kasut je..huhuh...mummy dia tokei tp kasut ank xsmpt nk sambar dr dlm stok dh licin...huhu..dh ada ank ni mmg kita nye kelengkpn tolak tepi kn..last2 minit bru la carik...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.