Jumaat, 20 Ogos 2010

A tribute:Blog paling best di lawat bulan puasa ni..



of course...food blog! Adeh makruh tak puasa aku, dlm bulan puasa ada masa free je aku jenguk blog2 makanan@ resepi ni..My faveret food blog ada baaaanyak(kalau tak sebut/tertinggal jgn kecik hati ya..)

1. Hana memories.. jauh di Jepun namun bisa membuat org seberang laut kecur dan geram je tgk masakan dia..ei..ei..ei!Paling byk aku cedok resepi dari sini...food blogger pertama yang aku kenal & tegur aku, terus aku terpikat..waaaasseehhh hahaha...
Justify Full
2.Chef Hanieliza..ha yang ni tak leh disangkal ler...chef!

3. Kak Dzana...dekat je umah kak Dzana, leh terjah dia ni hahaha

4.Kak Chik ....respi mudah2 dan sedap .....

5.Hazila...oh so heaven bila tgk gmbr2 makanan kat blog diaaaaa....a truly gastronomic adventure!

6.Kak Inahar..another of my favourite

7.Kucing oren gemok..blog seekor kucing yang cute..kaler oren dan gemok hahaha..kucing ni juga pandai masak..hebat!Yang paling best, blog dia ada review kedai makan/makanan/restoran2!

Sila cuci mata.....sekian...

6 ulasan:

transformed housewife berkata...

cuci mata saja takpo. kalu tergoda ghano? hehehe

kak ina kl berkata...

salam dan selamat menyambut bulan ramadhan catlina..tak di nafikan blog mereka memang best.

*∽ IZAN ∽* berkata...

memang best best blog diaorang nih. leh kurus posa kalau tengokk ha ha

MamaBalqisJournal berkata...

Salam...food blogs are fab! Mengurangkan pening kepala takde idea nak masak ape...:)

Emy Omar berkata...

Thanks cat for sharing the info..sangat berguna ni :-)

Liza berkata...

Waah..Liza pun suka food blog ni. Nak terjah semua nih!!

thanks for sharing!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.