Khamis, 23 September 2010

Cash out Nuffnang..buah cempedak di luar pagar..

Ada sapa2 leh explain tak nape status kat dashboard Nuffnang aku berlainan lepas cashout?

satu status paid/pending


satu lagi status unpaid dlm earning....

Aku cashout 23hb Ogos lepas..budget dpt sebulan lepas cashout la kan(aku ni member gelihati@ glitterati)...tapi Kak Ina KL pernah bgtau kat blog dia, kadang2 kena tunggu lebih dari tempoh tu...tak kisahlah kan, janji dapat! :)...Tak lupa, TQ to Nuffnang!

Ingin menang botol Weego yang cantik bergaya?Klik banner di bawah!

12 ulasan:

CikLilyPutih berkata...

cat,
bile lagi nak buat contest nie..

CatlinaFly berkata...

lily: hihi tunggu aaa...

mama zharfan berkata...

bestnya dpt cash out nuff tu :)

mama tisya berkata...

cat br 1st time cash out ke?status dashboard lain mcm mn maksud cat..amount tu ke?

mmg amik ms 1 bln bila cash out tp nk tgu cek smp tu amik ms lg...mayb dlm bln 10 br dpt cek kot

23 ogos - 23 sept so nuff akan proses cek end month so awl okt akan die bg email yg dh kuar cek hsbc lps tu amik ms dlm 2weeks gk la br smp cek tu

Miss Q berkata...

wah..berapa lah agaknya RM yg di blurr tuh!

sy pnh tekan cash out sbb ada aritu sengkek sgt. rupanya dia akan proses one month baru dapat!

luckily sy slh tulis nama penuh (bt / binti / x tulis langsung binti kot?)

dh bape minggu ntah nuff anta email.so sy ckp, undo blk semula aje lahhh..

Miss Q berkata...

wah..berapa lah agaknya RM yg di blurr tuh!

sy pnh tekan cash out sbb ada aritu sengkek sgt. rupanya dia akan proses one month baru dapat!

luckily sy slh tulis nama penuh (bt / binti / x tulis langsung binti kot?)

dh bape minggu ntah nuff anta email.so sy ckp, undo blk semula aje lahhh..

Miss Q berkata...

wah..berapa lah agaknya RM yg di blurr tuh!

sy pnh tekan cash out sbb ada aritu sengkek sgt. rupanya dia akan proses one month baru dapat!

luckily sy slh tulis nama penuh (bt / binti / x tulis langsung binti kot?)

dh bape minggu ntah nuff anta email.so sy ckp, undo blk semula aje lahhh..

LyNn HaMzAh berkata...

lynn x cash out lagi...sajer simpan banyak2...hehehehe...

Liza berkata...

Liza tak cash out jugak sebab tak layak. hehe.. bila la nak dpt cash out ni?

Wan Anie berkata...

best bila dengar kawan-kawan nak dapat duit....

teringin jugak nak cash out, sabo tunggu hujung bulan ni :D

chugie berkata...

bestnye.. dh cash out, duit raya lah nanti tu..!

h4ni3 berkata...

woww.. duit raya! hehe
aritu dpt duit raya pakcik nuff 60 hengget.. jadi laaa :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.