Jumaat, 3 September 2010

Demam berganti-ganti

Sumber gambar: Yahoo search

Yep...what me and my hubby feared most have happened...Turn E-ein pulak demam. Subuh tadi badan dia dah rasa mcm suam2 sikit.Tgk suhu cecah 38.5 celcius.Terus kasi ubat demam.Dlm kul 7 pagi, suhu badan dia dah turun.Aku pun hantarlah ke rumah pengasuh dgn bekal ubat demam sebotol.

Tadi call, pengasuh kata E-ein mcm melepek sikit tapi masih boleh bermain2.Skrg dia tgh tido..cadangannye lepas Jumaat ni aku dgn Cg Fly nak bawak E-ein ke klinik.

Kronologi demam kat umah kami:

Sabtu lepas - Rabu minggu ni: Cg Fly demam 5 hari ,on and off
Rabu dan Khamis: aku demam 2 hari
Jumaat (today): pass baton kat E-ein pulak..

Adeh....minggu depan dah nak balik Kelantan.Harap2 E-ein sihat sebelum kami mulakan trip balik kampung...amin

7 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak catlina,
Ala ciannya... baru baik demam, anak demam pulak ya. Insya Allah.. bagi minum air masak banyak2 kat e-ein... Moga cepat smbuh ya. balik kelantan kat mana? kampung kak catlina?

Emy Omar berkata...

Saya doakan Ein cepat sembuh,nak jalan jauh tu Ein sayang..speedy recovery ok..muaaaks

mummy_ayu berkata...

ala siannya...satu family demam..bergilir gilir yer..harap e-ein cepat sembuh..nak raya nie minggu depan..ok dear!

This is .... berkata...

my baby pun asyik demam aje sejak 2 menjak ni..

transformed housewife berkata...

harap2 E-ein cepat sia dr deme.

~~@lyci@~~ berkata...

alah, ciannya e-ein.. adam pun arini demam.. demam raya ekk bebudak ni hehe..

cat, nak bg kad raya.. nnt ambik kat blog yer ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

semoga komer cepat sembuh ya
sian..

cat, kita dah tempek gambor SSC..mohler nengok..ehhe

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.