Selasa, 21 September 2010

Demam lagi

E-ein demam lagi.Petang semalam mak dia bgtahu bdn dia mcm panas.Balik je terus aku kasi ubat demam.Mlm tadi dia dah start meragam.Merengek2,pastu melalak2 mcm sakit sgt.Last2 kami bwk naik kereta bg dia leka sampai tertido dlm keta.Pagi ni masih demam nampaknya....terpaksa ambil cuti wlupun keje menimbun..

Kira mencatat rekod jugalah bulan ni..dua kali demam...ari tu demam sebelum raya...

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

demam lagi ke e-ein? sian dia...kids memang mcm tu..kalu sihat tu...sihat aje..kalu sakit..selalu pulak..apa pun to e-ein..rajin rajin makan ubat & get well soon dear!!

Ain berkata...

alahaiii ciannya e-ein...

hopefully cepat sembuh hendaknya...

Miss Q berkata...

berjalan jauh kot? penat badan.. kalo massage2 badan dia, mungkin darah berjalan dengan baik.. segar sikit kot??

chugie berkata...

emm sian e-ein.. cepat sembuh ye!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.