Rabu, 22 September 2010

Dr. Insyirah?

Alhamdulillah E-ein dah sihat sikit..tinggal cherry berry sikit lagi tapi looks better...petang semalam tak berak pulak...pagi je 3 kali berry2...

Gambar ni dah lama amik..last week lagi masa kat umah tok mak..tgklah E-ein main dgn 2 jenis stetoskop.....:

Mainan punya..
Cek dahi pun best gak..



aku punya stetoskop kat bwh ni... sejak aku belajar lagi aku guna stetoskop ni.Skrg dah bagi kat adik ipar, jadi mainan dia hehehe..(aku pakai ofis punye skrg).murah tau stetoskop ni, pakat beli ramai2 satu kelas masa study,rm25 kalau tak silap aku, 6-7 tahun lepas.Kalau yg berjenama, mau start rege RM100++.lagi mahal, lagi bagus dan berkualiti...


posing gini ok gak...muka fokus..

Senang bila dia suka main doktor2 ni..bila gi jumpa doktor, dia le ketawa tgk stetoskop doktor.Yg paling kelakar, masa kasut dia tercabut,E-ein suruh doktor tu pasangkan balik..adeh2...mcm sedara mara dia pulak dibuatnya..kalau kat rumah, siap suruh kita duduk diam2, dia nak cek perut ke dada ke, kepala lutut pun buleh hahaha...

Bagi aku, bila E-ein besar nanti, tak jadi doktor pun tak apa, biarlah kerja yg pendapatan halal, E-ein selesa, gembira dan boleh menyara hidup dia dan keluarga kelak...amin...

Ingin menang botol Weego yang cantik bergaya?Klik banner di bawah!

12 ulasan:

mama zharfan berkata...

cutenya doc kecik ni :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

buleh geng ngan nuha suka main steteskop..habis dicheck dia, sampai ultraman, bear dia, upin dia..huhuhuhu

kakchik berkata...

kakchik ingat doc mana la tadi namanya dr insyirah tu? hehe rupanya si doc cilik yg punya pipi mungil ni. kat rumah kakchik pun ada bbrp stetoskop yg dah jadi barang mainan.

Miss Q berkata...

ina, kalo beli yg murah tuh bole dengar jugak ke heart beat ke apa? mana nk cari ek?

p/s: kalo doktor pegi klinik pakai baju doraemon nih, pesakit pun takot nak suroh cek! he he he

nurulazham berkata...

dah nampak dah tumpahnya kuah.. ;)

CuppyCakeMommy berkata...

nanti dah besar jadi doctor macam mama e-ein ye

CatlinaFly berkata...

suzie: tq hihi...bertambah kembanglah pipi E-ein

CatlinaFly berkata...

eliss: :)..seronok agaknye diorg ni main berangan2 jadik doktor tecit

CatlinaFly berkata...

kak chik: :)..budak2 mesti suka kan main stetoskop.

CatlinaFly berkata...

qas: buleh2!it works like the mahal one! :)..boleh try beli dgn medicine item supplier...atau qas nak sy belikan pun buleh

CatlinaFly berkata...

nurul: hihi :)...

CatlinaFly berkata...

siti: insya allah..tak kisah kerja apa pun , janji halal dan bersesuaian! ;)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.