Isnin, 20 September 2010

" Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress "by Mama Aqish



Salam..ku tengah mood nak join contest today!Contest ni terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun (kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari 3hb Ogos 2010 sehingga TODAY LAST DAY.

Rasanye dah dekat setahun follow blog Mama Aqish ni.Suka baca blog beliau sebab pertama, ada cerita famili iaitu keletah Aqish , kedua ada blog tutorial dan info Nuffnang dan juga sentiasa ada berita2 terkini tentang hal ehwal semasa.Kadang-kadang, tak sempat beli paper, baca kat blog Mama Aqish dulu..hehehe..info sgt pantas dan berisi!

Gambar E-ein in dress(hadiah dari auntie nya, Mama Za ...)

Ambil gambar ni masa kat playground kat kampung, Kelantan.Suka betul E-ein kat playground nih..

Nama Anak: Nur Dayana Insyirah(E-ein) bt Zulkeflai

Umur & Tarikh Lahir Anak: 1 tahun 6 bulan, 18 Mac 2009

Penaja-penaja:

Powered by BannerFans.com

So Lovely Collection menjual pakaian bayi dan kanak-kanak.Comel-comel belaka...Sekarang tgh ada jualan penghabisan stok!Klik banner di atas!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Juga menjual pakaian bayi dan kanak-kanak yg cute-cute!Sedang mengadakan jualan pengahabisan stok dan juga free postage bagi pembelian RM100 ke atas!


.wifey.mummy.simple.unpredictable. Tertarik tgk tagline Suziey ni.Dan juga suka tgk gambar-gambar diambil beliau..samalah kita, suka photography! :)

Blog peribadi yang mengisahkan kehidupan Syila dan keluarga..:)..Suka tgk Syira yang comel itu..Semoga keluarga Syila, Razali dan Syira berbahagia selalu..amin!

Terima kasih kepada para penganjur dan penaja!TQ!

8 ulasan:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

cath banner contest tepek kat sidebar bneserta link k...nak copy paste masuk entry ni...dah betulkan kasitau k

chugie berkata...

good luck!!

Ain berkata...

ceria sungguh e-ein...

gud luck cat....

CatlinaFly berkata...

anje: dah repair..tq bgtahu hihi

CatlinaFly berkata...

chugie :maceh..amin..

CatlinaFly berkata...

ain: yes..sgt ceria sampai tak mo balik lepas tu hihihi

Sha@Mama Tina berkata...

Jalan2 tengok e-in.. happynya gambar!

transformed housewife berkata...

good luck Cat. Knur pun masuk jugak contest ni.

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.