Khamis, 16 September 2010

Kelantan Darul Naim,Johor Darul Takzim...

Wahaahahha. ..assalammualaikum & salam siaran buat semua kawan2..

Sesi membersihkan sawang kat blog kesayangan setelah (hampir-hampir) selesai bercuti.Been back kat Johor a few days dah tapi balik umah mertua, takde line tenet so tak dapat lah update...Macam2 peristiwa lah sebelum raya, semasa raya dan selepas raya.Akan aku cerita slow2 okeh...dan juga tumpang seronok baca kisah raya kawan2..welkem back semua!!!!
Sedikit sneak peek gambar2 raya 2010...
Kelantan....

Kulihat HIJAU!hihihi..
Johor....

E-ein dan auntie...memang kamceng!On ya auntie E-ein ni baru darjah satu, mekap2 ni dia yg mekapkan sendiri tau!
Suka betul E-ein dgn baju gaun ni tau...mcm style gaun anak patung.Beli kat sini:Aivee Emart
Masa ni raya kat umah Pak Busu Cg Fly..fresh lagi ni..gmbr semalam.E-ein dah betukar persalinan!

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

samala kita ...cuti dah dekat seminggu...

Izan Ishak berkata...

waaahhh...mmg Ku Lihat hijau...

Selamat Hari Raya Cat... selamat kembali ke Kluang~~

ryan'sluver berkata...

selamat hari raya & selamat bersiaran kembali..hehe suwit e-ein pakai gaun tingkat2 tu..labuh gak elokla lama sikit dpt pakai.

Diamilikku berkata...

ramai betul yang pilih tema hijau kan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.