Khamis, 2 September 2010

Miss sahur!

Yawn...gambar credit to Yahoo search

Adeh..kunci jam kul 4.30 ,tapi kul 6.30 baru terjaga!Aku tido sorang dlm bilik, while Cg Fly tdo dgn E-ein kat ruang tamu(aku demam tu yang asing tempat tido tu..usually we practice co-sleeping-tido dgn anak).

Kesian Cg Fly, mesti rasa letih sikit today..aku lak diconquer bendera jepun lagi today..so tak sahur pun takpe :P(oppss..kantoi tak puasa hehe).

Semoga enchek suamiku tabah mengharungi puasa hari ni...amin....

14 ulasan:

~~Ciklinn~~ berkata...

samolah kito cat... linn pun miss... sekali bgn tgok jam kol 6.30... kami pun heran apasal leh dua2 tak dengar bunyik jam... huhuhu.. ni dah x larat dah ha...

CatlinaFly berkata...

hihi tulah..ni first time miss..ada gak terbangun kul 5.30 tapi sempatlah buat melo dgn makan roti + burger hihi

Hanz berkata...

belum miss lagi so far tapi lately ni dah kurang lalu nak makan beriya-iya time sahur..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

3 ari lepas pon camtu..tapi sempat still sempat sahur
cuma ade 10 minit lagi nak imsyak..telan nasi pon cam telan air..wakakka

mummy_ayu berkata...

he he he...ayu last week pun cam tu, tak leh puasa dok sedap la tido..langsung terlajak..sian cik hubby..takpe,diorg kan lelaki..kuat..

chugie berkata...

alahai.. xpe, next time kunci jam banyak2 skit.. supaya bleh terjaga dengan semangatnye!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

orang dapat cuti katakan

Ain berkata...

penat sangat agaknya siang hari, tu yang tido sampai terlepas sahur....

pssst, awalnya cat sambut raya...hehehe

CatlinaFly berkata...

hanz: huhu tulah makin dekat nak raya, makin kurang beriya2 makan sahur

CatlinaFly berkata...

rose: pernah rasa 2 kali bgn sahur 5.30 hihi..

CatlinaFly berkata...

ayu: yeay ade geng!hihi

CatlinaFly berkata...

chugie: jam kat hset sy satu, kat hset hubby satu, kalau dah mengantuk, tak jalan nye hihi

CatlinaFly berkata...

brutal solo: haha tulah antara kelebihan org pompuan :) ada "cuti" dan boleh mengandung/bersalin :P

CatlinaFly berkata...

kak ain: sy demam kak..sebab tu sedap tido...demam gigil2..sejukkk

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.