Sabtu, 18 September 2010

Sepetang di playground part 1

Petang raya kedua,anak2 sedara aku ajak pegi ke taman permainan ni masa kat Kelate.So kami pergilah dua family(me & Ultramama).Parent kitorg tak ikut sebab abah penat(my abah sakit jantung, tak leh jalan2 sgt, my mom stays with him).Oh ya buat yang pernah mengenali Ultramama, my sis kemungkinan besar takkan aktif lagi berblog walaupun she always blogwalking for finding new recipes!Kinda miss her writing and my nephews stories though...

Hehe masa kat sana, sempat cucuk jarum kat abang ipar (Abg Usop) utk menerai ambik gambar guna our D60.Nampak mcm dah terjebak dah tu...ajar sikit je, dah leh proceed dah...Abg Usop tanya nak jual tak D60?hhehehehe..nantilah kami fikir dulu sebab byk kenangan bersama D60 ni.

Kesukaan..baru turun kete nak ke playground
Ultralif aka Aliff
E-ein dan Ultramir aka Amir
Lomantik couple, My sis & hubby

Happy family

Sista sista..muka aku yg selebet sebab kepenatan kejar E-ein.Sama ke muka kami nih?

Bersambung nanti, lebih byk gmbr2 E-ein yang excited gi playground!!! ..hehehe..

Tiada ulasan:

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.