Ahad, 19 September 2010

Sepetang di playground part 2 dan happy 18 months old, E-ein!

Sambungan gambar-gambar kat playground...

Suka betul dia kat playground nih.. Tak nak balik..muka masam....masuk kete, ngamuk terus hihihi

Dan E-ein mencecah 18 bulan semalam.Antara perkembangan E-ein pada usia 18 bulan.

1.Suka berimaginasi.Kadang2 dia main konon2 dia amik makanan dari gambar kat buku dan suap mulut dia atau aku hihihi...

2.Dah pandai cakap " ni apa?" sambil tunjuk kat benda yg dia maksudkan.Kalau gi supermarket, ulang-ulanglah dia ckp, "ni apa?",kenalah menjawab setiap brg2 yg dia tunjuk...

3.Dah boleh mengira 1,2 sampai 3 je.Cara kira pulak, ada berirama tau.Satuuuuuuu...uweeeeeee(dua)...igaaaaaaaa(tiga)!

4.Dah pandai minum pakai cawan.Of course tumpah2, tapi kalau bg air masak dlm botol, jarang dah dia nak.

5.Kalau salam, tgn kita diletaknya kat pipi...(mcm gaya salam watak Lan dlm Pak Nil, ibu kirim salam tu hihihi)

Oh ya...next week, ada injection utk 18 bulan kat klinik...harap2 E-ein tak takut kena inject...dah la bad experience masa demam tu ari...masuk air kat hospital sebelum raya...

Hmm...baru nak start kerja2 photobook yang tertunggak (ada 4 books), malam ni...huhu sorry ye my customers..mood baru maghi..huhu

2 ulasan:

mummy_ayu berkata...

s chumels.....dah besar dah anak dara u..leh la cari adik untuk e-ein...he he he..

CatlinaFly berkata...

mummy ayu: hihi cari adik?kena "buat" adik baru dapat hahahaha

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.