Selasa, 28 September 2010

Suami isteri tak guna kondom



sumber:yahoo search

18 sx ke tajuk nih?hehe ni first time blog aku dapat keyword gini tau(perasan kunun blog suci murni hahahaha)..Sebenarnye ni antara keyword utk blog aku last week(cek thru Nuffnang analytic).Kelako pun ade..sebab bila aku cari balik guna yahoo search, tak jumpa pun blog aku tersenarai dlm 2 page depan...hahaha org yg cari pasal ni nampaknye gigih tekan next2 je kat page2 search result nih!

Hmm...agaknya ape yang org tu fikir eh?dan...sape Maneesha tu pulak?hehehe...

*oh ya internet down sebab tiang tepon dipanah petir pagi semalam, petang ni baru ok.....huhu to my KedaiGambarKami clients, sorry ye kalau sy lambat reply..

9 ulasan:

Miss Q berkata...

"peta kluang" tuh inaaa.. he he he..

agaknya apa lahh ilmu org nk cari psal laki bini xguna kondom. cara lain utk kawal pregnant tp xmau makan ubat, also xsuka pakai kondom kot??

Hit me~

CatlinaFly berkata...

qas: tu lah pasal..kalo takmo pregnant, makan pil ke tak pun pakai patch ..:)..

tertanya2 gak.tapi agaknye pasal topik nak elak pregnancy yg sy pernah wat entry dulu kot...

mama zharfan berkata...

pakai implanon mcm me..so tak pyh guna k..m

cintaKusayangMu berkata...

ingtkn awk nk crite ttg xguna kondom utk family planning...hehehe

CatlinaFly berkata...

suzei: :)..hehe tulah ingat nak pakai implanon gak sebelum ni tapi since skrg mcm selamat hehehe...lagipun tak lama lagi rasanye e-ein dah leh dapat adik ahem ahem!

CatlinaFly berkata...

qis: hehehe tulah ni keyword sebenarnye..

Mama Hanim berkata...

mcm2 ada keyword kan..hehe..

Syigim berkata...

hihi. saje je.

CuTeMiUt78 berkata...

aahhhaakkss.. ada gak yg searh gitu ya

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.