Jumaat, 3 September 2010

Sunmaid baby

Favourite snack E-ein....sejak dia tumbuh gigi dia suka makan kismis.Dan juga buah prune.Kalau sembelit, makan prune dua tiga bijik ,insya Allah lawas eyaknye :)...

10 ulasan:

Liza berkata...

Cat, sama kes la. My comment box lost. How did u fix it?

CatlinaFly berkata...

liza: i tak fix pon..tu yang jadi sekejap comment box bentuk blogger, kejap bentuk intense debate..huhuhuu

notti netti berkata...

raisin sgt bagus untuk kids brain...org kata
btw Ian & Iris pun suka makan raisin..better than sweets kan...

CatlinaFly berkata...

notti netti: yep..hopefully mcm tulah..tapi pengasuh sy suke bg jajan kat anak sy ni..huhu.coklat and sweets sekali sekala oklah kan...

harap2 leh compensate dgn bg kismis selalu...kadang2 pengasuh ni dia tak sampai hati bila tgk anak kita cakap "nak!nak!" bila tgk jajan

LyNn HaMzAh berkata...

bagus la dia suka makan kismis...nanti dah besar sure pandai...hehehe...

adianiez AIDA berkata...

cat, anak2 dara aida pun suka makan kismis, kurma & prune. ibu nyer juga... patut la anak2 dara da jarang sembelit....

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

my nuha ikut mood dia.kadang suka makan kismis , kadang dia buat main ajer tapi her no 1 fav, adalah anggur dan pisang :)

CatlinaFly berkata...

lynn: amin..:) teringat dulu time upsr dan pmr..makan kismis 7 bijik sehari dgn selawat..tapi sy belasah satu kotak sehari hehehe

CatlinaFly berkata...

aida: ha ah betul..prune tu melawaskan eyak..:)

CatlinaFly berkata...

eliss: dah try kasi e-ein pisang tapi dia tak suka..

ha ah buah2 favourite e-ein pulak

anggur
epal
betik
tembikai
tembikai susu

:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.