Khamis, 23 September 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

Mood join contest sudah mari lagiiii....

Jom sama -sama join contest oleh MamaLieyna.

Syarat2 contest:
1) Menjadi Follower blog MamaLieyna (http://mamalieyna.blogspot.com) dan blog INI ( http://mamalieynaforcontest.blogspot.com) (bagi memudahkan anda semua tau info berkaitan contest ni-dah habis contest, nak delete..bleh jer ^_^)

2) Membuat entry dengan tajuk ini sahaja “Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

3) Letakkan banner di sidebar dan di dalam entry anda dan linkkan ke halaman contest ini

4) Letakkan gambar Baby anda (anak sendiri ye) lingkungan usia 06 bulan – 36 bulan yang sedang dalam gaya ‘Exploration Time’ yang dirasakan paling Sweet & Cute! sertakan sekali NAMA & UMUR anak anda!

5) Gambar berkenaan perlu nampak wajah si anak dan kejelasan gambar juga diambil kira

6) Ceritakan sedikit berkaitan gambar berkenaan..sesimple mungkin ye.

7) Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen di entry ini sahaja

Hadiah :-
- 3 kategori pemenang utama disediakan,untuk tempat pertama, kedua & ketiga.(pilihan JURI)

- 3 hadiah saguhati disediakan untuk 3 pemenang bertuah yang akan dipilih menerusi cabutan undian oleh my boy, Arif Haidar.

- nak tengok hadiah contest? Sila terjah ke SINI ^_^

Gambar yg dipilih:


Nama Anak: Nur Dayana Insyirah
Umur : 1 tahun 6 bulan ++

Gambar ni diambil ketika E-ein tgh bermain-main dlm " terowong" mainan dia.Memang dia suka merangkak dlm mainan ni,walaupun dah tau jalan, dia tak pernah boring explore "terowong" ni dan ada je cara baru dia nak main dgn "terowong " ni.Kadang2 dia ajak kita masuk sekali hehehehe......

Jom join sekali!

8 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

haa..baru bes nak komeng..uhuhu

eh camne sy tak perasan contest ni ek?
harus masuk ni..ehehe

gud luck ye!

mummy_ayu berkata...

chumels je..good luck sayang!!

Liza berkata...

Good luck e-ein!!!

mamalieyna berkata...

sweet n cute! ^_^

cek n LULUS!

good luck cayang!

CatlinaFly berkata...

rose: sempat lagi tu..jom lah join!

CatlinaFly berkata...

ayu: tq :)..

CatlinaFly berkata...

liza: tq liza..

CatlinaFly berkata...

mamalieyna: hihi tq tq..:)

amin!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.