Ahad, 17 Oktober 2010

Aiiii tak!

E-ein buat ape tu?Ralit je nampak...


Aii...tak...Aii..takkkk!

Oh minum air kotak rupanye....ni lah keje E-ein tiap hujung minggu bila otw balik umah tok mak...(ku minum dulu separuh baru kasi dia..awal-awal tak pandai jugek,dia tonggang mcm guna botol susu, byk tumpah dari masuk mulut, lama-lama dah pandai...bila dah pandai, eksyen tau...srooott srooot sampai licin kotak tu!

Sekian..selamat bertugas esok!(termasuk lah mama dia huhuhu)...

Oh ya, jangan lupa support contest mama E-ein kat sini k:http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html....ada byk hadiah menarik menanti anda....

To my dear fren,
Qas: E-ein pun belum byk sgt vocab dia..tapi E-ein nye development lebih kurang QZ juge...dah leh suruh2 amik remote Astro(walaupun dia gi amik remote DVD) & kalau ckp jom mandi, cepat je lari ke bilik air sambil ketawa.Hehehe mcamane gaya lah bila budak berdua ni dah petah ye?Amik....bertubi2 soklan dia tny nanti!

Nota:E-ein masih memanggil aku mak, instead of mama...huhuhu

5 ulasan:

suffer8zine berkata...

cumil je muncung sedut air tu :P

Mama Zharfan berkata...

comeyyy :)

transformed housewife berkata...

dlm kereta E-ein siap ada tilam ye. best jee nampak dia minum tu.

Miss Q berkata...

amboii.. air kotak pun minum sambil baring.

Sy penah bwk QZ pegi shopping mall tapi terlupa bawak susu! Selok sangat mak nye keluar berjalan..belikan air kotak soya.. habes 1 kotak tuh! Kasihan anak sy lapo sangat!

Ain berkata...

air kotak laici ni jugak pilihan sarah selain dari dutch lady...

syok jer tengok e-ein sedut air tu...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.