Selasa, 19 Oktober 2010

Beautiful Mom-to-be Contest: Contestant Updates

Senarai peserta setakat ini...sape2 yang tak de note di sebelah nama, maknanye dah completelah penyertaannya..:)

Kategori A(contest bergambar)-semua complete, syabbas mere bettiiii :) hehee

1.Imaan09
2.Miss Q
3.Cute Mum
4.Little Mama
5.Nonadiera
6.Haszuraidah
7.Cik Puan Akish
8.Mama Sohayl



Kategori B(lucky draw)
1.Transformed housewife : Banner 4 sponsors tak letak kat side bar
2.Kak Yong
3.Tiefazatie:Banner 4 sponsors tak letak kat side bar
4.Miza Yusof:Banner 4 sponsors tak letak kat side bar
5.Ekinasyikin
6.Mama Aqish:Banner 4 sponsors tak letak kat side bar
7.Lela Lelord:
8.Akma faizal:Banner contest tak letak dalam entry...

Top referrer setakat ini:Tiefazatie

Ha cepat completekan korang nye entry before tarikh tutup iaitu pada 30 Oktober!

Nampaknya mcm tak ramai nak join...tak apelah, senang sikit nak pilih pemenang :P!! Tapi...ish aku tak majuk aihhh.....korang dialu2kan join....

Nak join?Klik sini k?http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

7 ulasan:

Miza Yusof berkata...

kak, miza dah letak banner tu kat sidebar.
dalam scroll box tau. jemput tgk :)

tiefazatie berkata...

sis...ada la banner tue kat sidebar ifa...huhuhu..die bergerak..so sis kena tgu lama sikit..baru muncul...die ikut turn ifa join kontest mana dulu..=)

suffer8zine berkata...

wahhh agak2 boleh join x? lala :P
gud lux pada yg join.


terkini : Pertandingan Tarik Tali 43 Tan

nonadiera md rahim berkata...

alhamdulillah complete pon.. :)
nway,tengs to tuan tanah!!

CatlinaFly berkata...

suffer8zine:boleh juga tapi kena join kategori B..kot dapat hadiah leh kasi kat wife/gf or your sister ;)

cikbedahlaser berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Fariz Finie Family™ berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Sila terjah...:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.