Rabu, 20 Oktober 2010

Beautiful Mom-To-Be Contest{ Sponsor 1} AiVee Emart Advertorial


AiVee Emart offers branded & stylish yet very affordable babies/kids apparel, accessories & educational toys. Some great collections for mommies too....



Tagline AiVee Emart ni akan menyambut anda bila anda ke blogshop AiVee.Sy terjumpa blog AiVee Emart ketika sedang bloghopping mencari softbook untuk E-ein yang berusia kira-kira 1-2 bulan.Saya masih ingat ketika itu online shopping masih merupakan pengalaman baru dan Owner Aivee Emart atau sy panggil Kak AiVee, membuatkan rasa was-was sy hilang dgn kemesraannya....boleh dikatakan mcm bertemu dgn kawan lama.As time goes, sy juga kerap membeli produk di AiVee Emart.

Pertama kali sy membeli ini..

Cloth Book + Rattle Gift Set,







skrg dah sedikit lusuh sebab dikemam dikelek dipeluk2 oleh E-ein...rattle nye sudah hilang heheh however, item ni not available lagi di AiVee Emart

Kemudian ini....
African 3D Lift Out Wooden Puzzle
wooden puzzle(not exactly like this tapi lebih kuranglah fungsi dia...)

Dan ini.....
MunchkinDiaper Organizer Bag(no stock now),.


Terbaru..ini...:)..baru sampai pagi tadi...

Fun cars box (3 pcs)

Pendek kata...

let's shop at AiVee Emart!Friendly owner, no hustle, no bustle, your ordered items will arrive at you doorstep!

Nantikan hadiah2 dari AiVee Emart utk contest Beautiful Mom-to-be!(ade problem xleh nak upload gmbr mlm ni....)

2 ulasan:

suffer8zine berkata...

wahhh mmg ngam untuk kanak2 :P

Yan berkata...

saya suke puzzle & diapers bag tu.. besh2 jugak barangannye kan

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.