Sabtu, 30 Oktober 2010

Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be Contest : 15 Okt - 30 Okt 2010(updated)


Sticky Mode sehingga 30 Oktober

Ibu mengandung adalah cantik.Mungkin diri kita kadang2 rasa sememeh je bila tgh preggie, tapi sy suke sgt tgk org(dan diri sendiri) yg sedang pregnant....I always feel that mom-to-be(s) are always pretty and beautiful!!!!!


Update 16 Oktober:Baca sampai abes tau..contest ni dah ditambah jadi 2 kategori:
A.-contest bergambar
B.-lucky draw


Syarat-syarat:



1.Peserta mestilah seorang blogger.Tampalkan badge contest di atas beserta link entry ini pada side bar blog anda.

2.Linkkan badge dan entry ini ke dalam entry anda. Entry bertajuk "Catlinaflybaby Celebrates......Beautiful Mom-To-Be " sahaja diterima.

3.(a)Copy dan paste badge/banner sponsors di bawah(beserta link) ke dalam entry dan side bar:


Kemudian pilih samada nak join(seorang peserta boleh join 1 kategori sahaja!):

Kategori (A)Contest Bergambar

--------------------------------------------------------

(4).Wajib klik di SINI. dan.....(5).Kemudian,upload sekeping(1) sahaja gambar ketika anda pregnant dengan pose menarik.Tempoh pregnant ialah dari tahun 2008 - terkini(2010).Nyatakan bilakah tarikh anda melahirkan(bagi yang sudah melahirkan) @ EDD(Expected Due Date jika sedang preggie) dan juga nama anak anda(jika sudah melahirkan).

6.Tinggalkan link entry anda di ruangan komen dan nyatakan seperti ini:

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Pengadilan akan dibuat oleh juri2(pihak penaja) di atas termasuk sy dan suami.Keputusan juri adalah muktamad.

Kategori (B)Lucky Draw

------------------------------------------
4B.Buat langkah no. 1-3 di atas.
5B.Kemudian klik SINI.Kemudian tinggalkan komen beserta link blog anda di entry contest ini,nyatakan

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!".Itu sahaja.Apa yang best mengenai kategori lucky draw ni?Semua boleh join yang ni!(Blogger lelaki, blogger perempuan yg belum kawen/belum preggie etc...)

____________________________________________________________________

Contest bermula pada 15 Oktober - 30 Oktober 2010!

Senarai penuh hadiah akan diupdate kemudian!

Teaser
Produk tajaan KedaiGambarKami dan Catlina




1 x Photobook 20 pages worth RM119.00
1 x Strawberry Lotion worth RM39.00
1x Strawberry Lip born Lip Balm worth RM24.00

Top refferer juga mungkin akan dapat hadiah menarik
Belum update lagi jumlah hadiah dari penaja-penaja lain!TUNGGUUUUU!

94 ulasan:

kakyong berkata...

aiseh... xde gambor masa pregnant..
gud luck utk semua yg join..

suffer8zine berkata...

lelaki boleh join x?

Mama Zharfan berkata...

pic me masa preggy semua tak menarik posenya...me pernah gak jtry oin some preggy blog contest, tp tak menang sbb pic tak debomb...so mcm tak dpt nak join contest ni kot

good luck to all joining :)

CatlinaFly berkata...

suzie:cubalah dulu..lagi satu kita ada top referrer winner tau..:) so tak semestinya harap kat winner utama je :)

Imaan09 berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join!

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Fariz Finie Family™ berkata...

salam nk tanya ni contest ni untuk ibu yg sedang mengandung je ke?
klw gambar masa pregnant dulu blh gk ke?

transformed housewife berkata...

Saya dah buat 5B dan saya nak join kategori B!

http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeatiful-mom.html

terima kasih sbb bg peluang juga pd yg dah lama tak mengandung ni. huhu

Ida_Iara berkata...

wahh...boleh cuba ni..kbtln plak tgh preggy skrg.nak kena cari gambo dl la..

kakyong berkata...

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

kakyong join.. :)

http://www.kakyong.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Ain berkata...

gud luck untuk iphone 3G ya cat...

nanti akak join kategori B.

Ely Hasrul berkata...

nak join tapi pegnen tahun 2008 - 2010?? errr sami lahir feb 2008.. kire boleh kan? patu kalu pic tu edited by pro buleh ka?? aaarrr nak masukkk

Miss Q berkata...

Saya dah klik (4) dan Saye join contest bergambar 5(a)

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

tiefazatie berkata...

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

nie link ifa ye sis..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

tq!folo sis juga..=)

Miza Yusof berkata...

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebrates-beautiful-mom.html

miza dah buat no(5B) dan Miza join Kategori B :)

Izzatul Iman berkata...

haha... ingatkan update gambar scan baby...yg itu saye ade le...

saya baru preggy 3 bulan...mane nak nampak perut.... jadi gambar xcumil mane pun...memang betul kate cat...rase cam sememeh je...

haha...anyway semoga berjaya kepada yang menyertai....

Cute MuM berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

TQ..

Little Mama™ berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!
http://littlemamacontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

ekinashikin berkata...

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

salam kenal sis!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!".
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

nonadiera md rahim berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Lelord berkata...

Salam,

"Saya dah buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

haszuraidah ishak berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
haszuraidah ishak berkata...

salam perkenalan..

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

id follower : has ishak

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

thanks..

akmafaizal berkata...

saya cuba je, tak cukup syarat inform balik ek...

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!
http://akmafaizal.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

cik puan akish berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://kontahadif.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

meh kite checking2 sebentar..:)

Mama Sohayl berkata...

Salam Cat! Nak join skali..

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!

http://mama-sohayl.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html


=)

Mama Sohayl berkata...

Cat, cuba tengok balik..Kita dah letak lagi skali =)

http://mama-sohayl.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

mamaaerish@eb berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/10/eb-dh-lama-x-dmm-contest-nih.html

TQ

ps: gd luck yer cat... utk iphone 3G tuh... ;p

Ummi Danish berkata...

me join

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

cikbedahlaser berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

hopefuli saya dh buat sume... tq tq...

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

chugie berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Ini link saya:

http://chugiecontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

[-suziey-] berkata...

saya dah buat no 5(B) dan saya join Categori B :)

http://www.blogger.com/posts.g?blogID=2934988474536872187

[-suziey-] berkata...

sorry...ni link yg btl..

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

mamanoa berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

saya juga join Category B

ni link saya:
http://mamanoa-themoment.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

maklum ekk kalu ada silap...

Liza berkata...

Nak join tp kena korek2 la.. dh simpan dlm cd..

zaikulim berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

fatin hanani berkata...

salam fatin dah join :)
Kategori B-Lucky Draw

ni linknya :
http://atinanani.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

Fariz Finie Family™ berkata...

Huhu sory ea silap..

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Link contest:

http://ummuilham.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Anne berkata...

hi..
nak join..

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

TQ

[ F a i s y a h ] berkata...

Salam Perkenalan..


Saya join Kategori A dan B..


Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"



"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"


http://faisyacontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

CatlinaFly berkata...

dear faisyah..boleh pilih satu kategori shj coz u cannot win dua2 (if u win lah)..kena bg can org lain jugee :) nanti decide nak kategori mana..

eRiNsZ berkata...

heheheeh saya preggie utk 2nd baby and perasan menawan.....

mau juin contest ini... heheheh sukerrr... nt i update yerrr lebiu lahh

Liza berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://lizayati.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

p.s Aik? ada peserta join 2 kategori, boleh ker? Nak masuk dua2 jugak......

CatlinaFly berkata...

liza; cannot cannoottt... :) kalau liza perasan sy dah ade reply kat atas, kena pilih satu je...

[ F a i s y a h ] berkata...

ok, saya dah pilih dan update..sowi, x perasan pulak..hehehehe

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://faisyacontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

yatie chomeyl berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Aishah Megahasz berkata...

Salam,

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Link: http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Emel: megahasz@yahoo.com

Thanks.

Syima Emi berkata...

Salam

"Saya dah buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

Link saya:
http://petaibududurian.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebrates-beautiful-mom.html

Thanks...

mummy_ayu berkata...

salam Cat...
ayu dah join dah

"Saya dah buat no (5B) dan saya nak join kategori B"

nie link ayu...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/10/catlina-baby-celebratesbeautiful-mom-to.html

kalu ada yg terkurang, inform ek..ma acih!!tq so much!!

~dYaHaHa~ berkata...

salam..amor join..

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

ima-life berkata...

salam catlina
Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join!

http://imalife.blogspot.com/2010/10/contest-lagi.html

nEa FleriDa berkata...

salam..


Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

ni link sy..

http://neaflerida.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

anin berkata...

salam

smg ada rezeki ku di sini

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!


http://seindahbayu.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Ain berkata...

Saya dah buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!


http://aindancontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

pssst, akak join ya...

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

salam

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebrates-beatiful-mom.html

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

salam lina

yana join ye..

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://yanadzulcontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

thanks :)

Fara berkata...

salam..saya join dan "Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

ini link ku..http://farzly.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

sila la terjah..tq

mama_umar_maryam berkata...

joined!

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B

http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Ely Hasrul berkata...

hi cat,

sy pon nk join keseronokan contest.

nnti check kat sini

http://mrspapi.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

tengkiuu

Ely Hasrul berkata...

eh lupe nak ckp

saya dh buat no (4) & no (5) and yes sy masuk categiry A

okek? buleh terima ka?

mama sewbulous shoppe berkata...

hi,
what a fun contest! :) interested wanna join as prize sponsor, can i?? kindly email me at mamasewbulous@gmail.com if am still allowed to join :) thanks

wmaziati berkata...

salam

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

please in4 me yek..kalu ada apa2 info tak complete...

http://wmaziati.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

LisaVsKhusairi berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

lisa pn nk join gak..heheh

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Sitisifir10 berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://their-link.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

eazy n atief berkata...

SALAM dr :)

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

sy ada 2 blog n sy post yg sama kat 2-2 blog ye

http://manggispink.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

http://cintaduahati.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

*eazy*

MamaRifqy berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Cik Ayin berkata...

Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!

http://zhafarinah.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

syarat2 semue dah ikut..
jemput la jenguk blog cik ayin ye ^_^

Cik Ayin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kehelan berkata...

salam...

dh join!

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebrates-beautiful-mom.html

kalu ada kekurangan, inform yek!

thanx!

Kehelan berkata...

semula

"Saya dah buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebrates-beautiful-mom.html

~~@lyci@~~ berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!

http://myalycia.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

tq cat ;)

yantz-yeem berkata...

salam...saya join kategori A

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Ni link entry yea...cek-it-out!!
http://an2conway.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Nana berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!

http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Norazrani Maamin berkata...

salam kenal..saya dah join...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://adzraonong.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

tq

Cyda Acme berkata...

Salam kenal,
rasanya belum terlewat lagi nih. saya dah join ...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!

http://cydaacme.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

'NuReeN' berkata...

salam...
"saya dah buat no. (4) & no. (5).. and yes!! I want to join Category A!"

http://nureenasir.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

akhirnya..berjaya juga sy join. ehhe

sy join category B.

http://mekrose-contest-ga.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Momma Mia berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Thanks

amyeryn berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

CatlinaFly berkata...

mama sewlous:sorry ye...sponsorship dah ditutup sebelum contest bermula lagi..no heart feeling ya..

Norly Saliana a.k.a Sweetmama berkata...

hi, nak join gak..sempat lg kan??

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

link sy...http://mama-zahra.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

lily azliyana @ mama zara berkata...

Salam Catlina..

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

Ini linknyer..=)

http://zaranfamily.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

TQ!!

Ibu Ayra berkata...

"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

my entri:

http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautifulmom.html

TQ!

Ummi Salsabila berkata...

slm kenal..:)

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

and my link, :)

http://contest-holic.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

hrp sempat join lg.TQ!

Ummu umar berkata...

Salam kenal..
Saya nak join juga
here my link ,
http://mygiveawaysgallery.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom_30.html

"Saya dah buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

kalau ada kurang bgtw ye ;)

MRS. K berkata...

salam.. nak join


http://ibuhadif.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

MRS. K berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Mar berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

http://sicomelkuberaksi.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

eRiNsZ berkata...

"Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!"

eRiNsZ berkata...

hihihi ni link nyer....
i luv preggie hehheee

http://ehemsz.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Ilyanie berkata...

Saya dah buat no. (4) & no.(5)...and yes!! I want to join Category A!
http://ilsyal838.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

10Q.. =)

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam Perkenalan..


Saya join Kategori B..



"Saya dan buat no(5B) dan saya nak join Kategori B!"

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

ummuabdullahsyaakir berkata...

Refferal saya:Malaysia Giveaway

Tanpa Nama berkata...

I am really enjoying the theme/design of your blog.
Do you ever run into any web browser compatibility problems?
A small
number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks
great in Firefox. Do you have any advice to help fix this
problem?

My blog View my web page

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.