Jumaat, 1 Oktober 2010

Contest Bersama Si Kecil

alya 2 Contest Bersama Si Kecil

Terima tag dari Kak Aivee Ummi Ryan.Heheh tertarik lak bila tgk contest ni...cuba nasib jelah(sambil n ak menghiburkan hati yg lagha huhuhu :P)..dapat, alhamdulillah, tak dapat, tak pe no heart feeling! :)...

Jom tgk syarat2 dia..

Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

~> Syarat-syarat penyertaan :-
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini
* Sertakan link entry korang pada entry ini.
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)


Hadiah :-
1. 1x Wang Tunai RM50
2. 1x Wang Tunai RM30
3. 2x Saguhati Topup RM10

Gambar dgn si kecil, my dotter E-ein...

Gambar ni actually gmbr profile kat my FB..suka sgt gmbr ni sebab perasan rasa mcm sweet je berbabywearing...hahaha...tapi Ring sling ni dah lama tak pakai sejak E-ein dah boleh jalan...


Sy nak tag kawan2 sy yang berbaby wearing jugeee..iaitu:

Rose
Laila Sani
Qastalani

Jom join kat sini: Contest Bersama Si Kecil. @ klik banner contest di atas!

11 ulasan:

mama zharfan berkata...

comel pic ni..good luck!

CatlinaFly berkata...

suzie:tq ;)..amin!

Gayahspears berkata...

akak..thnk join da contest~
Nty tgk senarai nama peserta ya

Miss Q berkata...

ok sat. nak remove make up apa bagai dulu, baru duduk dpn laptop pulun join kontest.. hehe

CatlinaFly berkata...

cik gayah: tq...;)

CatlinaFly berkata...

qas: caiyok2! ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

hehe..kene tag..ok gak tu eh..nnti nak buh gambor yg ngan rafiq pakai ringsling jugak la..leh tak tiru cat..weekekke

eT berkata...

comeynyer baby..tahniah menang...

hasrul hassan berkata...

Salam ..
tahniah menang contest ni ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

mien berkata...

tahniah sis :)

CatlinaFly berkata...

Tq semua..:)...sy pun baru tau ni , baru balik outstation..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.