Jumaat, 15 Oktober 2010

Contest: Catlinaflybaby celebrates.......Beautiful Mom-to-be.....




Coming soon ya....sebab syarat2 belum buat lagi..baru siapkan badge contest dan mencari sponsor...Maybe contest akan start esok atau lusa sebab ade few things nak settlekan dulu...

Terima kasih kepada AiVee Emart, The Honeybunch Marketplace ,Stylobubble and also to my own blog shop KedaiGambarKami kerana sudi menjadi penaja bersama...hadiah2 dari sponsors akan diupdate kemudian,sebagaimana entry yg lepas, antara hadiah yang menarik disponsor oleh me ialah :


Ok..so ape lagi cepat godek2 gambar ,masa preggie dari tahun 2008 - 2010 yea!-Oooppps!...syarat yg pertama dah terbongkar!

(mulanya memang nak buat dua kategori tapi rasa takut overwhelmed dan susah nak pilih nanti...lagipun one of my sponsors above akan buat contest juga tak lama lagi......tunggu yea?)

Sebelum tu, nak minta tolong klik gmbr Weego Bottle kat bawah ni..esok last day, kalau tak menang creative entry, kot ade rezeki top refferer, alhamdulillah.....E-ein suke sgt botol kaler maler yg comel lagi unik nih!TQ BabyIbu! :)

Please klik..for E-ein.....

15 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

ada contest yer...tp pic preggy me tak de yg debomb...best lah those yg siap buat photoshoot khas time preggy..me dh terlepas dh those precious 9 months :P

me dh click weego for ur daughter. all the best!

CatlinaFly berkata...

mama zharfan: tq tq..harap2 ade lah rezeki E-ein..:)

transformed housewife berkata...

ada contest tapi knur tak dpt join sbb thn 2008-2010 tak preggy. huhu

CikLilyPutih berkata...

ala x dpt jin lagi coz blom penah beranak... huhuhuuhuhu.. oh tidakkkk

Izan Ishak berkata...

izan kompem takleh join. 2007 adalah masa last pregnancy..huhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

tak dapek nak join kot cat
sbb masa pegnent sy benci amek gambor
keh keh keh
if ade pon..di awal pregnant..leh ke? kira nmpk skit2 je bb bump..:-)

chugie berkata...

yeay1 syoknye contest ni.. syarat pertama dah boleh di penuhi dah! sy kan sedang pregnant.. huhu..

cepat2.. sy nak join ni!

Aishah Megahasz berkata...

Ala..adala gambar. Tapi rasa macam tak beautiful je. Masa pregnant tak lawa dan gumuk...hehehehehe

CatlinaFly berkata...

kak nur: tulah terpaksa hadkan tarikh preggie tu kepada 2008 ke atas..sebab nanti ramai sgt takut tak terkira nanti hihi(ayat perasan ni)

CatlinaFly berkata...

ciklily: tunggu tau ciklily..sy memang nak buat photoshoot contest tapi sebab pemenang yg dulu pun belum amik lagi gmbr2 nye..so kena settlekan dulu pemenang2 tu ..

CatlinaFly berkata...

izan: sorry tau...ni pun lepas sy pikir byk2 kali..lagi satu since sponsor pun menjual brgn bayi dan kanak2, diorg willing to sponsor pun according to the terms..

CatlinaFly berkata...

rose: boleh2..janji nampak peyut sikit..

CatlinaFly berkata...

chugie: ok..tunggu sy open utk penyertaan k..:)

CatlinaFly berkata...

aishah: ish mane tak canytik...sume ibu preggie is cantik tau :)

mama_umar_maryam berkata...

insyaAllah will join,weeeee!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.