Ahad, 10 Oktober 2010

Hadiah dah ada...contestnye je belum hehehe & calling future sponsors....

Berkenaan entry pasal niat nak wat buat contest itu hari...hadiah2 yang aku plan nak bagi...antaranya...jeng jeng jeng...

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


1 x Photobook 20 pages ,size 8 x 6 inches
Sampel produk dari KedaiGambarKami,hadiah tajaan KedaiGambarKami






1 x Strawberry Puree Lotion from Bodyshop
Tajaan aku ...
1x Strawberry Born Lip Balm from Bodyshop
Tajaan aku jugeee...

Suka?Tertarik?Menarik?
Tarikh contest akan diupdate kemudian bila contest/giveaway ni dah ada tema nye..
(maybe tema ladies,mommies or babies.....belum decide...)
hrp sabar menunggu...kui kui kui...sekian!


***Ada sape2 nak sponsor hadiah tak?
(dialu2kan & will get free blog/product review from me)....
leh contact aku kat
catlina7@yahoo.com


Iklan kejap..
Comel kan botol-botol susu ni?Korang pun boleh dapatkannya, free!
Klik gambar di atas @banner di bawah ye(Dateline 15 Okt!)
TQ BabyIbu! :)

6 ulasan:

Wan Anie berkata...

bole juga nak jadi sponsor... tapi kalu sponsor mesti takleh join contest.... nak photobook tu :D

CatlinaFly berkata...

wan anie: hehe takpe camtu join contest dulu, next time baru sponsor ;)

mama zharfan berkata...

bestnya hadiah tu :)

chugie berkata...

hadiah yang best2!! cepat2 buat contest nye ye!

transformed housewife berkata...

hadiah2 best. nak buat satu permintaan boleh? kalau buat contest mummu n baby, biarlah baby sampai umur 4 thn ke. banyak contest tak leh nak join sbb baby dah 3 thn lebih. huhu. (sorry mengada2 pulak)

Gieyana berkata...

waahhh..menariknyer hadiah..:)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.