Jumaat, 1 Oktober 2010

HSBC Payment Advise.............................................yeay!oppss...

Alhamdulillah,ada gak penghibur hati yg tgh hangit sebab kes yang ini.Mula gi blog Anje Mama Aqish, pastu aku cek lah emel sendiri sebab time kitorg cashout dekat2 sama....

Jeng jeng jeng....taraaaa....


Lagi 2 minggu sampai lah kot..baru siap proses kat Nuffnang nih, HSBC baru terima maybe.Jumlah dia?hmm..aku bagi hint....RM2xx.xx.Taklah byk mana pon tapi berbunga juga hati sebab siapa nak kasi free duit kan???Sekian :)..

8 ulasan:

zura@iwan berkata...

wahhh ramai yg dh bleh cashout nuff ye...ai ni x smpi2 target pon...cm mn ek..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

jeng2 jeng...tahniah cath...sama2 kita menghitung hari k...wah banyak tu cath punyer...

CatlinaFly berkata...

zura: hehehe sebenarnye makan masa lama gak nak cecah nilai tu ..dekats etahun..

CatlinaFly berkata...

anje: :)..tapi tak sebynk anje..congrats anje!

mama tisya berkata...

sama2 tgu cek smp lg 2weeks:)

CatlinaFly berkata...

aimi: okess..:)

mama zharfan berkata...

byk tu :) me baru cash out ari isnin lps, so end oct baru akan dpt statement mcm ni :)

CatlinaFly berkata...

suzie: insya allah..:) oklah tu 3 bulan dah dapat cam tu...sy dulu nak cecah rm100 tu makan masa 6 bulan! :)

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.