Rabu, 20 Oktober 2010

Ini E-ein punya!: Fun Cars Triple Box

Kotak mainan lama E-ein...dah koyak dah bucu2 nye dek muatan mainan mcm2 dlm tu..

Kotak baru..simple tapi comel....rasa cam nak beli lagi....

Korang nak beli???Jom klik sini: AiVee Emart....salah seorang sponsors dlm Contest Beautiful Mom-To-Be....insya Allah before contest berakhir aku akan buat blog review bagi semua sponsors ;)...

8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hiks..kotak tu la hadiah yg aivee sponsor utk seasonal contest kita :)

zura@iwan berkata...

wahhh...cute la kotak tu...

suffer8zine berkata...

wahhh nice la seseuai ngn budak2 :P


Terkini : BlackBerry terbaru ke??

Diamilikku berkata...

nak sangat2 masuk kategori A..tapi takde gambar yang sesuai...dah puas cari..huhuhu...gara2 PC rosak..punah habis hilang semua koleksi gambar preggy ku...nampak gayanya kenalah masuk kategori B je...wait for my entry aaaa

CatlinaFly berkata...

suziey: tunggu tgk hadiah utk contest sy ni nanti sy update :)

CatlinaFly berkata...

zura: sesuatu yang cute juga menanti para peserta contest nanti :)

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: betul.... comel dan sgt colorful

CatlinaFly berkata...

su: ha cepat2 masuk mana tau kotak ni jadi hadiah dlm contest sy tu :P

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.