Rabu, 20 Oktober 2010

Ini E-ein punya!:Aquadoodle

Dah sampai dah barang yg aku pesan..ingat lagi aku pernah cite pasal Aquadoodle kat sini?Yang ni aku beli kat MNM Kidzwear.Asalnye nak beli yg saiz 80cm x 80cm with 1 pen(RM40).Tapi tokey kedai kata ada yang saiz besar lagi(90 x 116cm with 2 pens@RM55)...So aku rasa baik beli yg besar sikit in case ada sedara mara or kawan2 E-ein dtg umah leh main sama2 :) @ dgn lebih tepat lagi mama E-ein yg nak main sama wakakaka....

Kelebihan Aquadoodle?Dakwat pennya dari air, tak tinggalkan kesan kat lantai, meja , dinding or sofa!!Leh tgk sini kalau nak tgk lebih lanjut.Kalau nak beli, klik kedai Mnm Kidzwear kat atas or google blog search je(Aquadoodle Malaysia)..insya allah jumpe blogshop yg jual bendalah ni.

E-ein balik kul 5 karang, so mama testing dulu yer hehehehe.....(mamanye lak over excited..:P)..kang aku amik gmbr E-ein dgn Aquadoodle ni supaya korang leh agak2 saiz dia bila compared dgn budak tecit tu....

Ada dua batang penlama-lama dlm seminit dua or so, dakwatnye hilang beransur2, tak yah susah2 nak padam atau kena buang!environmental friendly!

14 ulasan:

nurulazham berkata...

bestnye e-ein ada tempat conteng2...

CatlinaFly berkata...

nurul: nurul juallah ni kat kedai nurul ;) mesti ramai nak beli..

Mama Zharfan berkata...

menarik ni

kucingorengemok berkata...

wow. dia vaporise gitu je?

Mama Sohayl berkata...

Wow! Best laa pulak tengok mende ni..Rasa nk jugaklaa...Walaupun Eiman tak pandai pegang pen lagik..Huhuhu..

Diamilikku berkata...

boleh beli untuk alesha ngan aisy nih..baru la diorang main sama2 kan

Nad @ MamaZakwan berkata...

zakwan pun dah ada..hadiah besday..tak sempat nak beli hehehe...
tp asek suruh mamanya lukis lori sampah je..mana mama reti lukis! :P

CatlinaFly berkata...

mamam zharfan: suzie, kat notts mesti murah...agaknye dlm 10 pound kot :)

CatlinaFly berkata...

kucingorengemok: ha ah betul2..

CatlinaFly berkata...

mama sohayl: takpe, beli je, biar mamam nye yg lukis2 hehe

CatlinaFly berkata...

su: betul...ade 2 pen, tak lah rebut2

CatlinaFly berkata...

nad: e-ein lak suke kita lukis cicak hehehe

Yan berkata...

beshnye benda conteng2 ni eh.. tp qis kdg ikut kepala dia... klu kite suh conteng sini.. eh tak.. dia nak conteng tempat lain..

tingin plak nak belikan dia benda ni..

lailasani berkata...

eh, murah je rupanya...
silap laa tak tengok review ni dulu2...
saya beli kat jusco, rm50.. kecikkkkkkkk je... huhuuhuhh..

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.