Ahad, 3 Oktober 2010

Jawapan Alfie Ladong Asyraf


Rujuk ke kes ini: Kes dgn Alfie Ladong Asyraf

Baguslah kalau ko dah insaf dik Alfie oi....kesian kat mak bapak ko kalau tau mcm ni perangai anak diorg...

Apa-apa pun, maybe dah leh kira kes ni dah solved.Alfie dah mengaku buat salah.Dia pun dah call aku mlm tadi.Bunyi suara mcm dah insaf.Katanya, salah dia bergurau melepasi batas, dan kesalahan tu sgt2 bodoh.Bg pihak aku, aku maafkan, tapi nasib Alfie utk mendapatkan sijil graduasi dia, bukan dlm tgn aku.Di tangan pihak atasan, akan ditentukan masa mesyuarat tatatertib nanti.

Case closed.

Oh ya, sebelum tu, kliklah gmbr bawah ni , Weego Bottle free weh!

9 ulasan:

ummumishkah berkata...

tak tahu hujung pangkal cerita ni, but ini lah yg akan jadi kalau tak ingat dosa pahala.. dan kalau dah mintak maaf moga2 dia sedar dan insaf lah akan kesalahan tu..

mama hannah berkata...

Hope he really meant what he said..Sure dia cuak sebab awak dh buat report police tuh..

cikbedahlaser berkata...

ni la masalah bila ada fb skrg ni kan...
yg bgus nye..ade bukti utk tau kalau kite d fitnah dikutuk dan sebgai nye...

smoga dia btol2 insaf...ckp siang pandang2

ryan'sluver berkata...

haa sedar pun diri...biar jadi pengajaran buat die..mmg x cukup akal bdk ni

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

eh nape ni?
ha bagusla if dah insap..adeh...mcm2..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

oooo camtu alkisahnye..baru baca posting cat yg lama tu..

ish2.suka kutuk cikgu depa kot masa kat skolah dulu2 ni..tu PMR pon takat nyawa2 ikan..bkn nak mengata, tapi kebenaran....tak berkat ilmu yg kita dpt kalu tak bersyukur!
ish emo lak sy ari nih...grrrr gram ngan kerenah budak2 skang

CatlinaFly berkata...

tq pd semua kawan2 yng memberi sokongan :)

Miss Q berkata...

ina, sy x yakin dia truly insaf. sebenarnya dia takut dengan kes polis tuh. entah2 sambil borak dengan kawan masih lagi nak mengata kita cuma bukan di public saje..

(setan mencucuk nihh)

CatlinaFly berkata...

qas: entahla qas..nak amik tindakan lebih2, kita lak kesian, lagipun bukan tujuan nak saman ke apa, nak biar dia tau kami tak berdiam diri jek...

bdk tu call sy malam kelmarin, sy jawab.malam tadi dia call lagi, ah malas nak layan.nak ckp apa lagi ye?ras mcm harassment je bila tgk misscall ada sampai 4-5.kalau dia budak bijak, dia akan merendah diri dtg ke institut minta maaf dgn kitorg!

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.