Ahad, 24 Oktober 2010

Kotak katik


Jom tgk cara E-ein main dgn kotak tiga ketul ni....
Angkat

Tarik....


Masuk....

Hmm...wonder can I bungkus her in this kotak utk bawa ke outstation nanti ye?huhu....mama miss u already E-ein...ku kan outstation di Putrajaya 25-27hb...siapa nak gather2 jom..(tapi haku free malam jek tau...)

8 ulasan:

suffer8zine berkata...

nice untuk kanak2 ni, wahhh.

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

Miss Q berkata...

hah! part masuk kotak tu yang tak tahan! krg masuk buleh, kuar dah x lepas!

nba-Nur berkata...

Muat plak kotak tu.. Boleh keluar tak tu?? heheh.. Budak2 memang suka explore benda baru..

CatlinaFly berkata...

suffer8zine: kalau takde anak lagi pun sesuai gak :)..buat hiasan

CatlinaFly berkata...

miss q: eheheh dah testing lepas lah yg dia buat lagi tu

CatlinaFly berkata...

nur: hehehe tulah muat pulak..:P

aivee e~mart berkata...

huhuu...super cute e-ein nih..mama beli kotak comei2 ni harus e-ein jadikan menan la tu sng jer nk hangkut sana-sini..meh auntie kenen mama soh bli storage besau sket leh sumbat sume bear2 e-ein ;)

CatlinaFly berkata...

kak aivee: wah cucuk baik nampak hahahaha...:)...ha ah kak dia memang suke gile kotak ni..mudah dia nak angkut...

REMINDER

This blog is a personal blog and solely based from my personal life & expression. If you do not like what you see @ read, you are free to leave this blog.